Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNa Vidouli, Praha - Jinonice

Na Vidouli, Praha - JinoniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Sklep 2 m² • Terasa 16 m²
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu stylový mezonetový 2+kk v exkluzivním projektu „Jinonický dvůr“, SE ZAHRÁDKOU s výhledem do zeleně, pouze 5 minut pěšky od metra Nové Butovice. Mezonetový byt o celkové podlahové ploše 58 m² nabízí klidné bydlení v kompletně zrekonstruovaném areálu barokního zámku. Jinonický dvůr je uzavřený, monitorovaný areál s podzemními garážemi, nabízející soukromí, bezpečí a relaxační zóny pro rezidenty. Nachází se v blízkosti vilové zástavby Prahy 5, s jedinečnou atmosférou a historickým duchem.

V přízemí najdete předsíň, WC, úložné prostory a obývací pokoj s designovou kuchyní na míru a přímým vstupem na terasu a předzahrádku (72 m²), odkud je krásný výhled k Panskému rybníku. V patře se nachází ložnice a koupelna s prostorným sprchovým koutem a komora s přípravou na pračku.

V bytě jsou na zakázku dělané podlahy z přírodního dřeva, designové doplňky a osvětlení. Byt je vytápěn centrálně, kalorimetry s dálkovým odečtem. K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání v garáži, které jsou součástí nájmu.

Nájemné 29.000 Kč měsíčně. Záloha na poplatky činí 5.500 Kč a na elektřinu 1.500 Kč. Kauce 35.000 Kč. Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby. Byt je volný od 1.března 2024.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte.

I offer for long-term rent a stylish 2+kk maisonette in the exclusive project 'Jinonický dvůr' WITH A GARDEN overlooking greenery, only a 5-minute walk from Nové Butovice metro station. The maisonette apartment, with a total floor area of 58 m² (625 ft²), offers peaceful living in a completely renovated area of a baroque castle. Jinonický dvůr is a closed, monitored complex with underground garages, providing privacy, security, and relaxation areas for residents. It is located near the villa district of Prague 5, with a unique atmosphere and historical spirit.

On the ground floor, you will find an entrance hall, a toilet, storage spaces, and a living room with a custom-designed kitchen and direct access to the terrace and front garden 72 m² (775 ft²), offering a beautiful view of the nearby pond. Upstairs, there is a bedroom and a bathroom with a spacious shower and a utility room with a washing machine connection.

The apartment features custom-made hardwood floors, designer accessories, and lighting. It is centrally heated with remote meter reading. The rent includes a cellar and a parking space in the garage, which are part of the lease.

Monthly rent is 29,000 CZK. The advance payment for utilities is 5,500 CZK, and for electricity, it is 1,500 CZK. A security deposit of 35,000 CZK is required. The apartment is suitable for 1 to 2 people. The apartment is available from March 1, 2024.

For more information or to schedule a viewing, please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu829273
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 3. 2024
Podlaží1
PENBC - Úsporná
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
Předzahrádka 72 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Terasa 16 m²
Garáž
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlštejnská
🚶 192 m (2 min)
Pošta
🚶 636 m (8 min)
ObchodSU JOK pomůcky
🚶 360 m (4 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 951 m (3 min)
RestauraceU Bůčka
🚶 56 m (1 min)
LékárnaElie Lékárna
🚶 521 m (6 min)
ŠkolaPodnikatelský institut PYRAMIDA, s.r.o.
🚶 166 m (2 min)
Mateřská školaBabysmiling
🚘 1 065 m (3 min)
Sportoviště
🚘 4 833 m (9 min)
Hřiště
🚶 320 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.