Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyIvana Hlinky, Praha - Vysočany

Rezervováno
Ivana Hlinky, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytu 1+kk o velikosti 34,4 m² + Balkon, který se nachází ve 3. podlaží cihlové novostavby v moderním projektu Inspirace Nad Rokytkou. Uzavřený areál je situován v klidné ulici Ivana Hlinky - Praha 9. V okolí domu je mnoho míst k relaxaci a sportu - v bezprostřední blízkosti přírody, kde se nachází park a říčka Rokytka, rybník Zahrádky, Fitness park, letní scéna, cyklostezka, dětské hřiště a další. V blízkosti domu je také veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, lékařů, sportovišť, obchodů a restaurací. Výborná dopravní dostupnost do centra, tramvajová zastávka Poděbradská jen pár minut chůzí od domu a Metro Kolbenova je vzdálené jen 5 min chůze. K bytu přísluší sklep o velikost 2 m2. Volné ihned k nastěhování. Více informací na vyžádání.

The rental of a 1+kk apartment with a size of 34.4 m² + Balcony, located on the 3rd floor of a brick new building in the modern project Inspirace Nad Rokytkou. The closed area is situated in a quiet street Ivana Hlinky - Prague 9. In the vicinity of the house, there are many places for relaxation and sports - in the immediate vicinity of nature, where there is a park and the Rokytka river, the Zahrádky pond, Fitness park, summer stage, cycle path, playground, and more. Nearby the house, there is also all civic amenities including schools, kindergartens, doctors, sports facilities, shops, and restaurants. Excellent transport accessibility to the center, tram stop Poděbradská just a few minutes' walk from the house and Metro Kolbenova is only a 5-minute walk away. The apartment includes a cellar of 2 m². Available for immediate move-in. More information on request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu829334
Dispozice1+kk
Dostupné od6. 3. 2024
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Elektry
🚶 474 m (6 min)
PoštaPraha 94
🚘 1 912 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 715 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 912 m (5 min)
Restauracehttps://www.stazionefelicita.cz/
🚘 3 218 m (6 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 725 m (9 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 1 542 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 474 m (6 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 707 m (8 min)
Hřiště
🚶 189 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.