Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyTlumačovská, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Tlumačovská, Praha - StodůlkyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 3,6 m² • Lodžie 2,5 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie500 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný světlý byt 1+KK nacházející se v Praze Stodůlkách v bytovém komplexu Prague Towers, jedné z nejvyšších rezidenčních budov v Praze. Komplex byl dokončen v roce 2011 společností Central Group.

Byt se nachází v 7.NP. Celková podlahová plocha bytu je 35 m2. K bytu náleží lodžie o velikosti 2,5 m2 a prostorná zděná sklepní kóje o velikosti 3,4 m2. V ceně pronájmu je zahrnuto i garážové stání, které je přímo v podzemních prostorech domu.

Byt je nově vymalovaný a je ve velmi dobrém stavu. Na vybavenou kuchyň plynule navazuje pokoj s jídelním stolem a rozkládací pohovkou. V chodbě je velká šatní skříň a botník. Koupelna je vybavena vanou, toaletou a pračkou. Podlahová krytina je dlažba a dřevěné parkety.

V případě zájmu je možnost připojit se na již zabudovaný systém elektronického zabezpečení zn. Jablotron. V bytovém domě je zaveden funkční kamerový systém.

V přízemní části komplexu se nachází vyhlášená pekárna Towers Café a další služby pro veřejnost. V dochozí vzdálenosti je Lidl a obchodní centrum Lužiny.

Před domem je autobusová zastávka, ze které jste za 5 minut na metru Nové Butovice. Metro Lužiny cca 7 minut chůze.

Krásnou procházkou se dostanete do přírodního parku Prokopské a Dalejské údolí.

Byt je ihned volný k nastěhování. Hledám spolehlivé nájemníky na dlouhodobý pronájem. V případě vážného zájmu mě neváhejte kontaktovat.

I offer for rent a spacious bright apartment 1+KK located in Prague Stodůlky in the Prague Towers residential complex, one of the tallest residential buildings in Prague. The complex was completed in 2011 by Central Group.

The apartment is located on the 7th floor. The total floor area of the apartment is 35 m2. The apartment has a loggia of 2.5 m2 and a spacious brick cellar of 3.4 m2. The rental price includes a garage parking space, which is directly in the underground premises of the house.

The apartment is newly painted and is in very good condition. The equipped kitchen is seamlessly connected to the living room with a dining table and a sofa bed. In the hallway there is a large wardrobe and a shoe cabinet. The bathroom is equipped with a bathtub, toilet and washing machine. The flooring is tiled and wooden parquet.

In case of interest there is a possibility to connect to the already built-in electronic security system Jablotron. The apartment building has a working camera system.

On the ground floor of the complex there is a famous bakery Towers Café and other services for the public. Within walking distance is Lidl and Lužiny shopping centre.

In front of the house there is a bus stop, from which you are 5 minutes on the metro Nové Butovice. Metro Lužiny about 7 minutes walk.

A beautiful walk takes you to the Prokopské and Dalejské valley nature park.

The apartment is immediately available to move in. I am looking for reliable tenants for long-term rent. In case of serious interest, do not hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu830465
Dispozice1+kk
Dostupné od12. 3. 2024
Podlaží7
PENBC - Úsporná
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3,6 m²
Parkování
Garáž
Bezbariérový přístup
Lodžie 2,5 m²
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBašteckého
🚶 108 m (1 min)
PoštaPraha 54
🚶 624 m (7 min)
ObchodJabloňka
🚶 5 m (0 min)
BankaFio
🚶 594 m (7 min)
RestauraceTerasy Restaurant - Pizza To Go
🚶 487 m (6 min)
LékárnaBenu
🚶 602 m (7 min)
ŠkolaObchodní centrum Velká Ohrada
🚶 341 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 603 m (7 min)
SportovištěFitnessRelax
🚶 365 m (4 min)
Hřiště
🚶 343 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.