Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyWalterovo náměstí, Praha - Jinonice

Walterovo náměstí, Praha - JinoniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné14 300 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Útulný byt v moderním novém projektu Waltrovka, v 3. patře z 5. Na náměstí před domem restaurace, obchody a služby (Billa, lékarna, restaurace, květinářství atd.). Rezidence se nachází v klidné části Prahy 5 s rychlým spojením do centra, pár minut chůze od stanice metra Jinonice, autobusu i vlaku, v blízkém dosahu centra Anděl, sportovních zařízení, dále dostatek zeleně na v blízkých parcích Vidoule a Prokopské údolí.

Interiér bytu viz aktuální fotky. Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (lednice, mikrovlnka, nádobí), dále postel, TV, vysavač. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta, pračka, ve vstupní chodbě skříní a odkládacím prostorem.

Velmi kvalitní provedení bytu se západní orientací do klidného vnitrobloku, bezpečnostní dveře, centrální vytápění, sklep, vstup do budovy na čip, kočárkárna, zahrada a dětské hřiště v blízkosti domu. Záloha na společné domovní služby, vodu a vytápění: cca 2300Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť, Internet v domě si může nájemník přepsat přímo na sebe (UPC, Vodafone, atd.)

*poznámka - Občanství/národnost/země původu nehraje roli. Váš životopis a postoje ano. Podporovatelé Putina (jakékoliv národnosti) ať si hledají ubytování v RF. Děkujeme za pochopení.

Cozy apartment for rent in modern residential project Waltrovka, on the 3rd floor out of 5. In close proximity to restaurants, shops and services (Billa, pharmacy, restaurant, florist, etc.). The residence is located in a quiet part of Prague 5 with fast connection to the center, a few minutes walk from the metro station Jinonice, bus and train, in close proximity to the center Anděl, sports facilities, as well as plenty of greenery in the nearby parks Vidoule and Prokopské údolí.

See photos for actual flat interior. Living room with fully equipped kitchen (fridge, microwave, dishes), also bed, TV, vacuum cleaner. Bathroom with shower, toilet, washing machine, in the entrance hallway closet and storage space.

Quality design of the apartment with orientation to the West to a quiet courtyard, flat security door, central heating, cellar, chip entry, garden and playground close to the house. Deposit for standard residence services, water and heating: approx. 2300Kč per month. Electricity is paid separately, Internet in the house can be signed directly with the supplier (UPC, Vodafone, etc.)

*note - it does not matter what ethnicity/citizenship/country of origin you are. However, your CV and opinions do matter. If you support Putin, kindly look for accomodation in Russian Federation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831449
Dispozice1+kk
Dostupné od17. 3. 2024
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha27
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Jinonice
🚶 188 m (2 min)
PoštaPraha 57
🚶 312 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 178 m (2 min)
BankamBank
🚶 249 m (3 min)
Restauracesushitime
🚶 151 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 343 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova
🚘 1 187 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 114 m (1 min)
Sportoviště
🚘 3 704 m (9 min)
Hřiště
🚶 189 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.