Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyNa Radosti, Praha - Třebonice

Na Radosti, Praha - TřeboniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 5 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné21 000 KčUšetříte 1 500 Kč22 500 Kč

+ Poplatky za služby4 502 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový byt o dispozici 2+kk, nacházející se v nově vybudovaném rezidenčním komplexu Park Zličín ve vyhledávané městské části Zličín-Praha 5.

Nový, nízkoenergetický byt 2+kk o celkové výměře 51,2 m2 se nachází v 4. NP (3. patro) a náleží k němu balkon o velikosti 5 m2. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, vybaveným novou značkovou nadstandardní vestavěnou kuchyňskou linkou Hanák včetně kvalitních spotřebičů (lednice s mrazákem, varná deska, myčka na nádobí, pečící trouba, digestoř). Koupelna má sprchový kout, pračku a je spojená s WC. Předsíň nabízí instalovanou šatní skříň (dostatek úložných prostor). V bytě je položena plovoucí laminátová podlaha, předností jsou též kvalitní plastová okna a bezpečnostní dveře. Byt se pronajímá částečně zařízen. Byt disponuje systémem řízeného větrání s rekuperací tepla.

Rezidenční komplex Park Zličín se 526 bytovými jednotkami vzniknul v sousedství nové unikátní městské čtvrti Nový Zličín. Rezidence umožňuje nerušenou relaxaci a klid, který zajistí privátní park ve vnitrobloku. Celý rezidenční areál působí velmi atraktivně a útulně, nachází se v blízkosti centra a zároveň nabízí harmonické podmínky pro bydlení v blízkosti přírody. Bytový komplex je zabezpečen kamerovým systémem.

Rezidence se nachází blízko stanice metra trasy B (Zličín) a autobusového nádraží, odkud se pohodlně dostanete do všech částí Prahy i mimo ni. Ze Zličína je také velmi dobré spojení na letiště Václava Havla. Veškerou občanskou vybavenost najdete hned v docházkové vzdálenosti bytového komplexu Park Zličín – poliklinika, nákupní centrum Metropole Zličín, rozmanitá nabídka obchodů, školy a školky, tenisová škola a fitness centrum. Pro milovníky aktivního odpočinku blízko rezidenčního komplexu je umístěná Jump aréna a Caravan Metropol Karting.

O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).

Byt je ideální volbou pro jednotlivce (pár) se zájmem o pohodlné bydlení s vynikající dostupností do centra města.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831609
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 4. 2024
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 5 m²
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 184 m (2 min)
PoštaPraha 517
🚘 1 630 m (3 min)
ObchodAMU Market
🚶 333 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 782 m (9 min)
RestauraceU sousedů na Zličíně
🚶 679 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚘 578 m (1 min)
Škola
🚶 473 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚘 3 141 m (7 min)
SportovištěCMKarting
🚘 1 842 m (5 min)
Hřiště
🚶 293 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.