Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 83 m² bez realitkyV Háji, Praha - Holešovice

V Háji, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 1 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné29 500 Kč

+ Poplatky za služby7 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme prostorný a útulný byt 2+kk (3+kk) ve vyhledávané lokalitě Prahy 7 v blízkosti stanice metra Vltavská a Nádraží Holešovice. Lokalita se vyznačuje svou bohatou občanskou vybaveností a dostupností MHD.

Celková plocha bytu je 83 m2, jehož dispozice nabízí vstupní předsíň, neprůchozí ložnici, velkorysý obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, chodbu, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu a místnost, která je využívána jako šatna a je zde umístěna také pračka. Všechny místnosti jsou prostorné s dostatkem úložného prostoru.

Dále k bytu náleží 5 m2 sklep přímo na patře a vnitřní parkovací stání. Byt je ve velmi dobrém stavu a nachází se ve 4. nadzemním podlaží udržovaného bytového domu složeného ze 2 budov, propojených pasáží v oblíbené a dynamické čtvrti Praha 7 – Holešovice, mezi ulicemi V Háji a Na Maninách.

Bezbariérový dům je vybaven bezpečnostními kamerami, nonstop recepcí s ostrahou, optickým kabelem a vlastní kotelnou. Celý vnitřní prostor domu je atriového typu a je díky tomu dosti prosvětlen. Pro budoucího nájemce je jistě velkou devizou soukromá a pěstěná zahrada o rozloze 1.000 m2, která je umístěna ve vnitrobloku, jsou zde umístěny lavičky i pískoviště pro děti.

Kuchyň je vybavena lednicí, mrazákem, myčkou, indukční deskou, digestoří a elektr. troubou. V obýváku je k dispozici velká sedačka a jídelní stůl.

Parkování je možné v 1. podzemní garáži bytového domu nebo na na modrých zónách (Praha 7) hned vedle domu, nebo v jeho blízkém okolí.

Lokalita nabízí velmi pestrou občanskou vybavenost, v blízkosti je zrekonstruovaná a nedávno znovuotevřená Holešovická tržnice, která celoročně nabízí zeleninové tržiště, obchody, služby i kulturní vyžití. Pro sport a relaxaci je jistě vhodná tolik populární pražská Stromovka. Aktuálně otevřená nová Štvanická lávka nabízí pohodlnou možnost pěšky či na kole cestovat mezi dvěma břehy Vltavy – tedy Holešovicemi a Karlínem.

Stanice tramvaje je pouhé 2 minuty pěšky od domu. Dostupnost centra Prahy MHD do 10 minut.

Měsíční nájemné: 32000 + poplatky - zálohy za služby ve výši 7000 Kč (teplo, voda, odpad, úklid, osvětlení v domě, údržba zeleně, recepce a ostraha 24/7).

Elektřina ve výši 1000 Kč se převádí na nájemníka.

Volat po 18:00 (během dne pouze SMS).

We offer for long-term rent a spacious and cozy apartment in a sought-after location of Prague 7 near the metro station Vltavská and Nádraží Holešovice. The location is characterized by its rich civic amenities and public transport accessibility.

The total area of the apartment is 83 m2, the layout of which offers an entrance hall, an impassable bedroom, a generous living room connected to the kitchenette, a hallway, a bathroom with a bathtub, a separate toilet and a room that is used as a dressing room and there is also a washing machine. All rooms are spacious with plenty of storage space.

In addition, the apartment has a 5 m2 cellar directly on the floor and an internal parking space. The apartment is in very good condition and is located on the 4th floor of a well-maintained apartment building consisting of 2 buildings, connected by passages in the popular and dynamic district of Prague 7 - Holešovice, between V Háji and Na Maninách streets.

The barrier-free house is equipped with security cameras, 24-hour reception with security, fiber optic cable and its own boiler room. The entire interior of the house is atrium type and is therefore quite light. For the future tenant is certainly a great asset private and manicured garden of 1.000 m2, which is located in the courtyard, there are benches and sandpit for children.

The kitchen is equipped with a fridge, freezer, dishwasher, induction hob, extractor hood and electric oven. The living room has a large sofa and a dining table.

Parking is possible in the 1st underground garage of the apartment building or in the blue zones (Prague 7) next to the house or in its vicinity.

The location offers a very varied civic amenities, nearby is the renovated and recently reopened Holešovice market, which offers a year-round vegetable market, shops, services and cultural activities. For sports and relaxation is certainly suitable so popular Prague Stromovka. The currently opened new Štvanická footbridge offers a comfortable possibility to travel on foot or by bike between the two banks of the Vltava River - i.e. Holešovice and Karlín.

The tram station is only 2 minutes walk from the house. Accessibility to the center of Prague by public transport within 10 minutes.

Monthly rent: 32000 + fees - advance payment for utilities of 7000 CZK (heat, water, waste, cleaning, lighting in the house, maintenance of greenery, reception and security 24/7).

Electricity in the amount of 1000 CZK is transferred to the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831758
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 3. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 1 m²
Sklep 5 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDManiny
🚶 127 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 616 m (7 min)
ObchodMini Market
🚶 111 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 277 m (3 min)
RestauracePuccelini
🚶 166 m (2 min)
LékárnaPilulka
🚶 396 m (5 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 540 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 499 m (6 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚶 157 m (2 min)
Hřiště
🚶 475 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.