Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyMahulenina, Praha - Břevnov

Určeno ke spolubydlení
Mahulenina, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné6 250 Kč

+ Poplatky za služby2 750 Kč
+ Vratná kauce7 500 Kč


Hledám za sebe náhradu do spolubydlení v hezkém a klidném 2+1 bytě na Petřinách. V bytě jsou dva neprůchozí pokoje. Každý o výměře cca 25m2. Jeden pokoj je předmětem nabídky a druhý obývá mladý pracující muž. V bytě je hodný kocour, který má přístup i do společných prostor. Takže hledáme někoho tolerantního ke zvířatům a někoho, kdo si cení více klidu oproti například hlučným večírkům. V bytě se nekouří.

Pokoj bude nezařízený kromě dřevěného obložení a poličky na stěně. Po dohodě lze na místě nechat velký pracovní stůl a postel s matrací za přiměřenou cenu. Byt má všechny hlavní spotřebiče jako lednice, trouba, plynový sporák, mikrovlnka a pračka. K dispozici je sklepní kóje a také společný sklepní prostor sdílený se sousedy. Okolo domu jsou modré parkovací zóny, nikdy nebyl problém zaparkovat v blízkosti.

Cena 9 000 Kč zahrnuje nájem + veškeré poplatky za energie, služby a internet.

Jedna se o velmi klidnou ulici i dům. Naproti bytu je nově přestavěná městská knihovna. Metro Petřiny je 5min chůze. V blízkosti je obora Hvězda a Divoká Šárka. Ideální pro někoho aktivního.

Nastěhování ideálně od 1.5.2024.

I am looking for a replacement for shared housing in a nice and quiet 2+1 apartment in Petřiny. The apartment has two separate rooms. Each room is approximately 25m2. One room is available for rent and the other is occupied by a young working man. There is a friendly cat in the apartment, who also has access to the common areas. So we are looking for someone who is tolerant towards animals and values peace and quiet over noisy parties, for example. Smoking is not allowed in the apartment.

The room will be unfurnished, except for wooden paneling and a shelf on the wall. Upon agreement, a large working desk and a bed with a mattress can be left in the room for a reasonable price. The apartment has all the main appliances such as a fridge, oven, gas stove, microwave, and washing machine. There is a cellar compartment available and also a shared cellar space shared with the neighbors. There are blue parking zones around the building, it has never been a problem to park nearby.

The price of 9,000 CZK includes rent + all charges for energy, services, and internet.

It is a very quiet street and building. Opposite the apartment is a newly renovated city library. Petřiny metro station is a 5-minute walk away. Nearby are the Hvězda park and Divoká Šárka. Ideal for someone active.

Move-in ideally from May 1, 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832644
Dispozice2+1
Dostupné od30. 4. 2024
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 215 m (3 min)
PoštaPraha 616
🚶 815 m (10 min)
ObchodBilla
🚶 464 m (6 min)
BankaFio banka
🚶 519 m (6 min)
RestauraceNad Alejí
🚶 337 m (4 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚶 501 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Nad Alejí
🚶 208 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Volavkova
🚶 370 m (4 min)
Sportoviště
🚘 819 m (3 min)
Hřiště
🚶 288 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.