Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 58 m² bez realitkyŽelivecká, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Želivecká, Praha - ZáběhliceMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 2 m² • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné25 000 KčUšetříte 1 000 Kč26 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Klidná a zelená ulice v oblíbené části Zaběhlic vytváří ideální prostředí pro rodinný život.

Tento rodinný byt slibuje útulné a nerušené bydlení s výhodnou polohou pouhých 4 minut od tramvajové zastávky. Díky páteřní lince tramvají 22 a 26 můžete být v centru Prahy bez přestupu za dvacet minut. Nejbližší stanice metra Strašnická nebo Skalka jsou jen kousek odtud. Navíc se rychle napojíte na Pražský okruh autem, což zabere pouhou jednu minutu.

Mimochodem, cesta vlakem směrem do centra trvá pouhých 11 minut.

Topení je zajištěno dálkovým ústředním topením. Okolí nabízí široké možnosti sportovního i kulturního vyžití. V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost - obchody, restaurace, školy, zdravotnická a sportovní zařízení. Byt je plně zařízený a nabízí dva samostatné pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným integrovanými spotřebiči. Součástí pronájmu je nový sklep v suterénu domu, který byl zrekonstruován v roce 2024.

Ve Strašnicích, historicky známých jako zahrada Prahy, si užijete klidného bydlení ve vzrostlé zeleni, a přesto budete v těsné blízkosti širšího centra metropole. Bez ohledu na vaše potřeby, vše máte po ruce.

Cena pronájmu je 25 000 Kč + 2 500 Kč poplatky (na osobu) za služby v domě, vodné a stočné, elektřina se převádí + 500 Kč (na osobu). Depozitum ve výši 1 měsíčního nájmu, nemovitost je k dispozici od 15.4.2024. Pro více informací jsem vám k dispozici.

A calm and green street in the popular area of Zaběhlice creates an ideal environment for family life.

This family apartment promises cozy and undisturbed living with a convenient location just 4 minutes from the tram stop. Thanks to the backbone tram lines 22 and 26, you can be in the center of Prague without changing lines in just twenty minutes. The nearest metro stations Strašnická or Skalka are just a short distance away. Additionally, you can quickly connect to the Prague ring road by car, which takes just one minute.

By the way, the train journey to the center takes only 11 minutes.

Heating is provided by district central heating. The area offers a wide range of sports and cultural activities. In the vicinity, you will find all the amenities - shops, restaurants, schools, healthcare, and sports facilities. The apartment is fully furnished and offers two separate rooms, a living room with a kitchenette equipped with integrated appliances. The rental includes a new cellar in the basement of the building, which was renovated in 2024.

In Strašnice, historically known as the garden of Prague, you will enjoy peaceful living surrounded by mature greenery, yet you will be in close proximity to the broader center of the metropolis. Whatever your needs, everything is at your fingertips.

The rental price is 27,000 CZK + 4,000 CZK for building services, water, and sewage fees, electricity is transferred + 1,000 CZK. A deposit of 2 months' rent is required, the property is available immediately. For more information, I am at your disposal.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832766
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží2
PENBC - Úsporná
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 4 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Sklep 2 m²
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽelivecká
🚶 376 m (5 min)
PoštaPraha 106
🚶 590 m (7 min)
ObchodPham Thanh chung
🚶 432 m (5 min)
BankaČSOB
🚶 577 m (7 min)
RestauraceRestaurace Rozmarýna
🚶 438 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 606 m (7 min)
Škola
🚶 726 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Chmelová - Podléšková
🚶 678 m (8 min)
SportovištěTJ Sokol Záběhlice
🚶 680 m (8 min)
Hřiště
🚶 115 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.