Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyOktábcových, Praha - Vysočany

Rezervováno
Oktábcových, Praha - VysočanyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 850 Kč
+ Poplatky za energie800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


English below

Nabízím k pronájmu zcela nový vybavený byt 1+KK o rozloze 33m2 v nové zástavbě ve čtvrti Vysočany. Byt se nachází v 9. patře s krásným výhledem na západ a náleží k němu garážové stání a sklep o výměře 5 m2.

V blízkosti je stanice tramvaje a metra B Kolbenova (5 minut pěšky). Centrum města je metrem dostupné do necelých 20 minut. Poblíž domu se nachází malebné údolí říčky Rokytky s cyklostezkou.

Technické vybavení bytu: klimatizace, venkovní žaluzie, lednice, mrazák, myčka, pračka, sušička, indukční deska, digestoř, podlahové topení, video-zvonek.

Nábytek: 2x šatní skříně, postel s matracemi a úložným prostorem, noční stolek, kuchyň s ostrůvkem a 2 barovými židlemi, skříňka pod umyvadlo, botník. Po dohodě je možné dovybavit i dalším nábytkem.

V domě se nachází 2 výtahy, kolárna s hadicí na omytí kola. Dům je vybaven Rohlík boxem, Alza boxem a boxem Zásilkovny.

V okolí se nachází nákupní centrum Fénix, Pragovka Art District, Möbelix, O2 arena, nádraží Praha-Libeň a Praha-Vysočany.

Záloha na služby je 3650 (záloha za teplou a studenou vodu, topení, poplatky spojené s užíváním domu včetně zálohy na elektřinu).

I offer for rent a brand new fully furnished 1+KK apartment 33m2 in a newly developed neighbourhood in Vysočany district. The apartment is located on the 9th floor with a beautiful view to the west and includes a garage parking space and a 5m2 cellar.

In 5 minute walking distance is a tram and metro station B Kolbenova. The city center is accessible in less than 20 minutes by metro. Near the house, there is a nice valley of the Rokytka river with a cycling path.

Technical equipment of the apartment: air conditioning, outdoor blinds, fridge, freezer, dishwasher, washing machine, dryer, induction hob, kitchen hood, underfloor heating, video doorbell.

Furniture: 2x wardrobes, bed with mattresses and storage space, bedside table, kitchen with an island and 2 bar stools, cabinet under the sink, shoe rack. It is possible to furnish with work desk or other furniture.

The building has 2 elevators, a bicycle room with a hose for washing the bike. The building is equipped with Rohlík box, Alza box, and Zásilkovna box.

In the vicinity, there is the Fénix shopping center, Pragovka Art District, Möbelix, O2 arena, Prague-Libeň and Prague-Vysočany train stations.

The service deposit is 3650 (cold and hot water, heating, other charges related to the use of the building including the electricity deposit).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832787
Dispozice1+kk
Dostupné od24. 3. 2024
Podlaží9
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 5 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKolbenova
🚶 264 m (3 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 527 m (3 min)
ObchodAsijské potraviny
🚶 297 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 386 m (2 min)
Restauracehttps://www.stazionefelicita.cz/
🚶 376 m (5 min)
LékárnaLékárna WPK
🚘 3 585 m (6 min)
Škola
🚘 1 289 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 814 m (4 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 10 m (0 min)
Hřiště
🚶 335 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.