Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyKuchařova, Praha - Třebonice

Kuchařova, Praha - TřeboniceMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Garáž • Terasa 6,1 m²
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 715 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Krásný, nový, plně zařízený byt v projektu Britská čtvrť - novostavbě dokončené 2023 v městské části Praha-Stodůlky, ulice Thomasova.

Nachází se v šestém nadzemním podlaží, má dispozici 2+kk s výměrou 58,3 m² a k tomu terasu 6,1 m².

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (23,5 m²), ložnice (14,5 m²), předsíně (7,2 m²), komory (4,7 m²) koupelny a WC (5,8 m²), terasy 6,1 m². Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou v bílé barvě se spotřebiči: sklokeramickou deskou, odsavačem par, elektrickou horkovzdušnou troubou, mikrovlnou troubou, vestavnou myčkou a lednicí s mrazákem.

Součástí kuchyně je velký jídelní stůl se 4 židlemi. Obývací pokoj je prosvětlen nejen standardním oknem, ale také velkým francouzským oknem se vstupem na terasu s východní orientací. Je zařízen rozkládací sedací soupravou tmavě šedé barvy, konferenčním stolkem v bílé barvě a skříňkou pod televizi s policemi na uložení dalších drobností.

Ložnice má okno také na východ a je vybavena manželskou postelí, dvěma nočními stolky a komodou, vše v neutrální bílé barvě.

V koupelně je vana, umyvadlo se zrcadlem, WC a také prostor pro umístění automatické pračky a sušičky prádla.

K nadstandardnímu vybavení bytu patří taktéž bezpečnostní vstupní dveře, všechny interiérové dveře jsou rovněž v bílé barvě od značky Sapeli.

Výhodou bydlení v Britské čtvrti je také nově vybudované zázemí pro obyvatele, jako je například venkovní posilovna, dětské hřiště, bistro, prodejna potravin, barbershop a další služby.Vytápění je ústřední s měřiči spotřeby tepla.

Průkaz energetické náročnosti budovy vydaný podle zákona č.78/2013Sb. má klasifikační hodnotu B - velmi úsporná.

Měsíční nájemné 22.000,- Kč + 4.715,- Kč měsíční záloha na služby při obsazení 2 osobami (voda, teplo, odvoz odpadu, elektřina společných prostor, výtah, úklid společných prostor a údržba zeleně a okolí domu) vyúčtování jednou ročně na základě reálné spotřeby.

Při podpisu nájemní smlouvy je zapotřebí složit kauci majiteli ve výši jednoho měsíčního nájmů 22.000,- Kč a první nájemné 22.000,-Kč + 4.715,-Kč služby.

Elektřina bude převedena na nájemce.

K bytu je možno si také pronajmout garážové parkovací stání přímo pod domem za 2.000,-Kč/měsíčně.

Byt je volný od 1.4.2024.

Smlouva bude uzavřena na 1 rok s možností prodloužení po vzájemné dohodě.

Beautiful, new, fully furnished apartment in the Britská čtvrť project - a newly built development completed in 2023 in the Prague-Stodůlky district, on Thomasova Street. It is located on the sixth floor and features a 2+kk layout with an area of 58.3 m², along with a terrace of 6.1 m².

The apartment consists of a living room with a kitchenette (23.5 m²), a bedroom (14.5 m²), an entrance hall (7.2 m²), a storage room (4.7 m²), a bathroom and WC (5.8 m²), and a 6.1 m² terrace. The kitchen is equipped with a white kitchen unit and appliances: a ceramic hob, extractor hood, electric oven, microwave, built-in dishwasher, and fridge with freezer. A large dining table with 4 chairs is also included in the kitchen. The living room is illuminated not only by standard windows but also by a large French window leading to the terrace with an eastern orientation. It is furnished with a dark grey sofa bed, a white coffee table, and a TV cabinet with shelves for additional storage. The bedroom, with an east-facing window, is furnished with a double bed, two bedside tables, and a chest of drawers, all in neutral white.

The bathroom features a bathtub, a sink with a mirror, a toilet, and space for a washing machine and dryer.

The apartment also features security entrance doors, with all interior doors also in white from the Sapeli brand. Living in Britská čtvrť also offers newly built amenities for residents, such as an outdoor gym, a playground, a bistro, a grocery store, a barbershop, and other services. Heating is central with heat consumption meters.

The building's energy performance certificate, issued according to Act No. 78/2013 Coll., has a classification value of B - very economical.

The monthly rent is 22,000 CZK + 4,715 CZK monthly service advance payment for 2 occupants (water, heat, waste disposal, common area electricity, elevator, common area cleaning, and green space and surroundings maintenance), reconciled annually based on actual consumption. Upon signing the lease agreement, it is necessary to pay a deposit to the owner in the amount of one month's rent, 22,000 CZK, and the first month's rent, 22,000 CZK + 4,715 CZK for services. Electricity will be transferred to the tenant. Additionally, a garage parking space directly under the building can be rented for 2,000 CZK/month.

The apartment is available from April 1, 2024. The contract will be concluded for 1 year with the possibility of extension by mutual agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833451
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 4. 2024
Podlaží6
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni
Terasa 6,1 m²
MHD 7 minut autem

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 546 m (7 min)
PoštaZásilkovna
🚶 453 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 261 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 963 m (5 min)
RestauraceTUTO Bistro
🚶 313 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 852 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Kuncova
🚘 3 042 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 3 153 m (7 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚘 2 943 m (6 min)
Hřiště
🚶 372 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.