Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyV Předpolí, Praha - Vršovice

Rezervováno
V Předpolí, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Pronajmu světlý útulný byt 1+kk ve Vršovicích, ve druhém patře s výtahem. Součástí bytu je komora na patře a také sklep v přízemí (ideální např. pro uložení kola). Byt je kompletně zařízený. Koupelna s prostorným sprchovým koutem, vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní a samostatné WC jsou zcela nové po rekonstrukci. Hlavní obytná místnost je prostorná a variabilní a společně s kuchyní byly rekonstruovány před několika lety.

Byt je ve velmi dobrém stavu, má nízké náklady na vytápění (centrální). Lokalita je klidná a zároveň velmi dobře dostupná MHD (stanice metra Strašnická je v těsné blízkosti). Prodejna Albert, výdejní boxy Zásilkovna a Alza jsou přímo naproti. Lze využít farmářských trhů na Kubánském náměstí (v těsné blízkosti), sportovní i rekreační vyžití nabízí park Gutovka vzdálený jen pár minut chůze od bytu.

Nabízím podnájemní smlouvu na 1 rok (s možností prodloužení) s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Pro cizince poskytnu potvrzení o ubytování pro účely dlouhodobého pobytu.

V bytě není možné ubytování zvířat.

I am renting a cosy light studio in Vršovice, on the 3rd floor with a lift. A separate storeroom on the 3rd floor and a cellar on the ground floor (perfect for storing a bicycle) are included. The studio is fully equipped. The bathroom (witha large shower corner), toilet and entrace hall (with a spacious closet) have just undergone complete reconstruction. The main living area is spacious and variable, reconstructed a few years ago together with the kitchen corner.

The flat is in a very good shape, low costs for heating (central). The location is calm but at the same time well connected by the public transport (metro station Strašnická is located nearby). A grocery store, Zásilkovna and Alza delivery boxes can be found right in front of the building. Farmers' market takes place on the nearby Kubánské square. Park Gutovka is within walkable distance.

I offer a sublet agreement for a year (with a possibility for prolongation). The notice period is 3 months, refundable deposit is 1 monthly rent. Foreigners can be provided with accomodation confrimation for the purposes of long-term stay upon request.

No pets and no smoking is allowed in the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833467
Dispozice1+kk
Dostupné od28. 3. 2024
Podlaží2
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavDobrý
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod Rapidem
🚶 141 m (2 min)
PoštaPraha 105
🚶 536 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 158 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 757 m (9 min)
RestauraceAo Xiang
🚶 253 m (3 min)
LékárnaLékárna Vršovice
🚶 346 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Omská
🚶 519 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 357 m (4 min)
Sportoviště
🚶 705 m (8 min)
Hřiště
🚶 307 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.