Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyLehovecká, Praha - Hloubětín

Rezervováno
Lehovecká, Praha - HloubětínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 6 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce38 400 Kč


Nabízím krásný a moderně zařízený byt k dlouhodobému pronájmu v novostavbě bytového domu NODE Lehovec o dispozici 1+KK a velikosti 36 m2 a balkonu 6 m2. Jedná se o krásnou, novou (kolaudace 2021), designovou a energeticky úspornou budovu (PENB B). Byt je orientovaný na východ a nachází se v 6. nadzemním podlaží s výtahem. K bytu náleží vlastní garážové stání.

Skvělá dostupnost MHD – Metro B Hloubětín (8 minut pěšky), autobus a tramvaj Lehovec (1 minuta pěšky), Penny Market (přímo před domem), Kaufland (3 minuty pěšky). 8 minut jízdy autem do OC Černý most nebo OC Letňany. Centrum Prahy do 20-ti minut MHD.

Byt je kompletně vybavený, promyšleně řešený, s dostatkem úložného prostoru, vhodný pro jednotlivce nebo pár. Při zařizování bytu byla využita kombinace všech standardů vybavení včetně klientských změn, větší vany a bezpečnostních vchodových dveří za příplatek. Veškerý nábytek je nově kupovaný, bez známek opotřebení. Nabízím možnost zachovat rychlý 500 Mb/s optický internet a pronajmutí garážového stání.

Obývací pokoj: Kuchyňský kout, rozkládací jídelní stůl se 4 židlemi, skříň, kancelářský stůl se židlí, policové díly, knihovna, komoda, rozkládací pohovka s matrací (140x200 cm) pro každodenní spaní, obývací stěna, TV stolek, kobereček, peřiňák, nástěnné obrazy, interiérové žaluzie, síťka proti hmyzu, garnýž se záclonami a závěsy

Kuchyně: Plně zařízená kuchyně německé kvality s dostatkem úložného prostoru, vestavěná lednice s mrazákem, horkovzdušná trouba se sporákem, mikrovlnná trouba, digestoř s centrálním odtahem, potravinová skříň

Předsíň: Vestavěná a prostorná skříň, botník, věšák, knihovna, zrcadlo, nástěnné obrazy

Koupelna: Pračka, keramická vana a umyvadlo, zrcadlo, WC, žebřinový radiátor, koupelnové skříňky, koupelnová předložka, okno, ventilátor

Balkon: Terasová dlažba, venkovní nástěnný sklápěcí stůl

Garážové stání: krajní stání, blízko vchodových dveří

Podmínky: Vratná kauce 2x měsíční nájemné, preferuji nekuřáka bez domácích mazlíčků. Elektřina bude přepsána na nájemce.

Prohlídky možné kdykoli dle dohody. Realitní makléři nevolat. K nastěhování od 1. 4. 2024

I offer a beautiful and modernly furnished apartment for long-term rent in the new building of the NODE Lehovec apartment building, available 1+KK, size 36 m2 and balcony 6 m2. This is a beautiful, new (approval 2021) design and energy-efficient building (PENB B) built to a high standard. The apartment is oriented to the east and is located on the 6th floor with an elevator. The apartment has its own garage place.

Great access to public transport - Metro B Hloubětín (8 minutes on foot), Lehovec bus and tram (1 minute on foot), Penny Market (right in front of the house), Kaufland (3 minutes on foot). 8 minutes by car to OC Černý most or OC Letňany. The center of Prague within 20 minutes by public transport.

The apartment is fully equipped, thoughtfully designed, with enough storage space, suitable for an individual or a couple. All furniture is bought new. During the construction of the apartment, a combination of all equipment standards was used, including client changes, changing the bigger bathtub and security entrance door for an additional fee. I offer the possibility to keep fast 500 Mb/s optical internet and to rent a garage place.

Living room: Kitchen corner, folding dining table with 4 chairs, wardrobe, office table with chair, shelf units, bookcase, chest of drawers, sofa bed with mattress (140x200 cm) for everyday sleeping, living wall, TV table, rug, duvet, wall paintings, interior blinds, insect netting, valance with curtains and drapes.

Kitchen: Fully fitted kitchen of German quality with plenty of storage space, built-in fridge freezer, convection oven with hob, microwave oven, hood with central exhaust, food cupboard

Entrance hall: Built-in and spacious wardrobe, shoe rack, coat rack, bookcase, mirror

Bathroom: Washing machine, ceramic bathtub and sink, mirror, toilet, ladder radiator, bathroom cabinets, rug, window, fan

Balcony: Terrace tiles, outdoor wall-mounted folding table, stool, shelf unit, flower pots

Garage parking: extreme parking, close to the entrance door

Terms: Refundable security deposit 2x monthly rent, I prefer a non-smoker without pets. Electricity will be billed to the tenant.

Tours possible at any time by agreement. To move in from 1/4/2024

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833672
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2023
Podlaží6
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Balkón 6 m²
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLehovec
🚶 88 m (1 min)
PoštaPraha 94
🚶 778 m (9 min)
ObchodPENNY
🚶 121 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 797 m (10 min)
RestauraceRestaurace a bar u Matěje
🚶 328 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 274 m (3 min)
Škola
🚶 633 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Zelenečská
🚶 428 m (5 min)
Sportoviště
🚶 483 m (6 min)
Hřiště
🚶 436 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.