Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyMikulova, Praha - Chodov

Rezervováno
Mikulova, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk nacházející se ve 2. podlaží zatepleného panel. domu, ulice Mikulova, Praha-Chodov, 5 minut pěšky od metra Opatov, 7 minut pěšky od metra Háje. V bezprostřední blízkosti je autobusová zastávka: Mikulova (linky 165 a 125). Nedaleko OC Chodov nebo např. Hostivařský park.

Byt je zrekonstruovaný a zařízený. Celková plocha bytu: 65 m2. Prostorná vstupní hala, z které se vchází do jednotlivých částí bytu (WC, koupelna, 1 pokoj, 2 pokoj, obývací pokoj s kuchyní).

Na podlahách je plovoucí podlaha, v kuchyni, na WC a v koupelně dlažba. Koupelna je se sprchovým koutem, tepelným žebříkem, WC samostatné. Obývací část je propojena s kuchyní. Prostorná kuchyň do písmene „L“ nabízí dostatek úložného prostoru a je plně vybavena spotřebiči (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, trouba se sporákem se sklokeramickou varnou deskou, digestoř, myčka nádobí) a částečně i nádobím (sklenice, hrnky, talíře, příbory, misky, vařečky..). V obývací části je jídelní stůl se 4 židlemi, rozkládací pohovka, obývací stěna, komody pro uložení nezbytností a přenosný tyčový větrák. V předsíni je umístěna předsíňová stěna s volně položeným botníkem, dále vestavený velký botník a vestavěná šatna, v které je umístěná pračka, dále jsou zde uložené přenosné schůdky.

Byt nabízí 2 samostatné pokoje. Jeden menší (vhodný jako pracovna či dětský pokoj) s jednou postelí, která se dá rozložit na dvojlůžko, dále je zde velká skříň a pracovní sůl. Druhý větší pokoj byl využíván jako ložnice, zde najdete manželskou postel (180 cm šíře), 2x noční stolek, 2x lampička. Dům o 12 patrech má dva vchody (k dispozici nájezd pro kočárky). Za domem dětské hřiště, v blízkosti škola, mateřská školka. Dům prošel celkovou rekonstrukcí: zateplení fasády, výměna oken, rekonstrukce výtahu a celého vchodu. Vstup do budovy pomocí elektronického čipu.

Plastová okna, žaluzie ve všech místnostech. V každé místnosti je 1 okno, v kterém jsou sítě proti hmyzu. Byt je situován na jiho-východ, proto i při vysokých teplotách je v bytě příjemně. Výhled na parkoviště a centrální park Opatov, není rušen další zástavbou. Před domem je možnost parkování, avšak je možné pronajmutí hlídaného parkoviště do 5 min chůze. Protipožární dveře do bytu. Sklep je na patře, který však nespadá do pronájmu. V bytě je předpřipravené internetové připojení či kabelová televize přes UPC. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, autobusová zastávka, metro C - Opatov a Háje a také velký centrální park vhodný pro procházky, 2 minuty od bytu je Tesco, Jysk, chovatelské potřeby a vietnamská prodejna, která má otevřeno snad pořád. Pošta pěšky 5 minut, vedle hned lékárna a poliklinika, naproti prodejna Albert. Další obchodní možnosti v nedaleké blízkosti (Lidl/Billa/Penny/Norma/Rossmann/Teta/Pepco/Kik). K pronájmu od 1.6.2024. Na začátku pronájmu se skládá vratná jistota ve výši 20 tis. plus 1x měsíční nájemné včetně služeb. Byt je vhodný maximálně pro čtyři osoby, nekuřáky a bez domácích mazlíčků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834033
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2024
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
Typ budovyPanel
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMikulova
🚶 216 m (3 min)
PoštaPraha 415
🚶 289 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 225 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 2 490 m (7 min)
RestauraceJihoměstský pivovar
🚶 423 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 389 m (5 min)
ŠkolaZŠ Mikulova
🚶 325 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Vejvanovského
🚶 217 m (3 min)
Sportoviště
🚶 703 m (8 min)
Hřiště
🚶 117 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.