Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyStříbrského, Praha - Háje

Rezervováno
Stříbrského, Praha - HájeMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 9 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné26 300 Kč

+ Poplatky za služby4 591 Kč
+ Poplatky za energie900 Kč
+ Vratná kauce26 300 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk v novostavbě cihlového domu z roku 2013 v dobře dostupné lokalitě Praha 11 - Chodov, ul. Stříbrského. Tento vybavený byt se nachází ve 4. patře z celkových 4 podlaží s výtahem a bezbariérovým přístupem.

Celková plocha bytu činí 81 m2, včetně balkonu o velikosti 9m2, sklepu o velikosti 2m2 a součástí pronájmu je také podzemní garážové stání.

Byt nabízí prostorný zařízený obývací pokoj propojený s kuchyní, dvě ložnice, moderní koupelnu a samostatné WC. Kuchyně je kompletně vybavena spotřebiči značky Siemens. V jedné z ložnic je velká vestavěná šatní skříň a postel. Druhá ložnice může sloužit jako dětský pokoj nebo pracovna. Z obývací části se dostanete na prostorný balkon s krásným výhledem do zeleně.

V docházkové vzdálenosti je stanice metra C Háje, a hned u domu je Miličovský les, kde si můžete užit procházky a sportování. Rodiče jistě ocení základní a mateřské školy v okolí.

Tato nemovitost je ideální pro rodinu či páry hledající klidné bydlení v novém domově. Nemovitost je určena k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 1.6.2024, případně je možný i termín od 1.5.2024.

V reakci na tento inzerát prosím uvádějte alespoň základní informace o sobě (počet osob a krátke představení).

We offer for rent a modern 3+kk apartment in a new brick house from 2013 in a well accessible location in Prague 11 - Chodov, Stříbrského street. This furnished apartment is located on the 4th floor out of a total of 4 floors with an elevator and barrier-free access.

The total area of the apartment is 81 m2, including a balcony of 9m2, a cellar of 2m2, and the rental also includes an underground parking space.

The apartment offers a spacious living room connected to the kitchen, two bedrooms, a modern bathroom, and a separate toilet. The kitchen is fully equipped with Siemens appliances. From the living area, you can access a spacious balcony with a beautiful view of the greenery.

Within walking distance is the C Háje metro station, and right next to the house is Miličovský forest, where you can enjoy walks and sports. Parents will surely appreciate the elementary and nursery schools near the apartment.

This property is ideal for families or couples looking for a peaceful living in a new home. For more information or to arrange a viewing, please contact me via messages.

The property is intended for long-term rental and is available for move-in from June 1, 2024, or it is possible to arrange a move-in date from May 1, 2024.

If you cannot attend a personal viewing of the apartment, it is possible to arrange a viewing via video call. In response to this advertisement, please provide at least basic information about yourself (number of people and a brief introduction).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834263
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží4
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha81
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 9 m²
Sklep 2 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDMilíčov
🚶 242 m (3 min)
PoštaPraha 419
🚶 716 m (9 min)
ObchodNORMA
🚶 448 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 438 m (5 min)
RestauraceRestaurace Pražanka
🚶 611 m (7 min)
LékárnaLékárna Háje
🚶 684 m (8 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Křtinská
🚶 290 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 571 m (7 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚶 744 m (9 min)
Hřiště
🚶 233 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.