Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+1 80 m², Rumunská, Praha, Praha

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyRumunská, Praha - Vinohrady

Rumunská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Balkón 2,2 m² • Sklep 2,5 m²
Cena11 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 48 347 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zrekonstruovaný (mimo koupelnu a WC) byt s balkonem do vnitrobloku v osobním vlastnictví v 1. patře udržovaného domu z roku 1948 (původní dům zničen při náletu) v centru Vinohrad. Skvělá dostupnost dopravy, služeb i parků. Dům prošel celkovou rekonstrukcí včetně fasád, nového výtahu, výměny vodovodních stoupaček a odpadních svodů a rekonstrukcí kotelny. Vstup do domu na chip i klíč včetně kamery a monitorů v každém bytě.

Byt má ideální dispozici (viz půdorys s výměrami), obývací pokoj, 2 ložnice, kuchyně, spíž, předsíň, koupelnu, samostatné WC a balkon. Výška stropů 3m. Instalované lustry jsou součástí nabídky a budou ponechány.

Podlahy v obývacích místnostech jsou repasované lakované parkety, podlaha v předsíni teraco, podlaha v kuchyni xylolit, bohužel již za hranou životnosti. Veškeré stěny pečlivě opraveny a opatřeny novou výmalbou. Každá z obývacích místností má samostatný komín a vývod plynu. Koupelna, pro usnadnění rekonstrukce, je kompletně vybouraná až na cihlu, ponecháno pouze umyvadlo a rozvody vody a plynu, což dává možnost novému majiteli zařídit si koupelnu přesně dle vlastního vkusu. Původně zde byla vana 170cm. Je tedy možné instalovat vanu podobnou nebo libovolný sprchový kout. Stejně tak na styl a barvu obkladů má každý své nároky. WC bylo ze stejných důvodů ponecháno v původním, leč funkčním stavu. Kuchyně je bez linky. Okna repasovaná původní špaletová, v rámci repase byly vyměněny okapničky a do vnějších křídel instalována izolační dvojskla a zafrézováno těsnění. Tím byla podstatně vylepšena tepelná i zvuková izolace. Nad vstupními dveřmi vývod optického rozvodu pro datové služby. Rozvody elektřiny v mědi. K bytu patří sklepní kóje o výměře 2,5 m2. Případně je možné si pronajmout další úložné/skladovací prostory v polosuterénu.

Celkovou vnitřní dispozici (v rámci kuchyně, komory a přilehlé části předsíně) lze jednoduchým posunutím či odstraněním příček změnit na 4 + kk.

Vytápění bytu je řešeno centrálně domovní plynovou kotelnou s novými kondenzačními kotli. Příprava teplé vody je individuální, původně zde byly plynové karmy.

Součástí prodeje bytu i jeho ceny je i převod družstevního podílu Bytového družstva Rumunská 34 na nebytových prostorech domu – 1/13. V domě funguje SVJ složené ze 15 vlastníků 15 jednotek a BD, složené z těchto vlastníků, které vlastní nebytové prostory domu (obchod v přízemí se skladem v suterénu, 2 dílny/sklady, a velký prostor pod celým dvorem (současně v rekonstrukci).

Výhodou je dostupnost dopravy – dopravní uzel MHD Náměstí Míru (metro A, tram, bus) a uzel MHD I.P.Pavlova (metro C, tram). Obojí v dosahu 2 - 5 minut.

Měsíční náklady spojené s užíváním bytu jsou v současné době 5800,- Kč, skládají se z příspěvku do fondu oprav, záloh na vytápění, studenou vodu, společnou el., odvoz odpadu, poplatku správní firmě za vedení účetnictví, komíny, pojištění domu, režii SVJ a úklid domu.

Způsob platby za byt pouze a výhradně prostřednictvím bankovní úschovy / jistotního účtu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834347
Dispozice3+1
Dostupné od3. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2,2 m²
Výtah
Sklep 2,5 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 158 m (2 min)
PoštaPraha 23
🚶 238 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 25 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 155 m (2 min)
RestauraceNa Pasece
🚶 12 m (0 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 30 m (0 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 141 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚶 350 m (4 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 710 m (9 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 750 m (9 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.