Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 150 m² bez realitkyEvropská, Praha - Dejvice

Evropská, Praha - DejviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 8 m² • Sklep 12 m²
Měsíční nájemné52 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce100 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu loftový byt se třemi ložnicemi, velkým obývacím pokojem a dvěma koupelnami. Umístěný v pátém patře velmi dobře udržovaného rezidenčního domu na metru Dejvická.

Klíčové Rysy:

Prémiová lokalita: Užijte si výhody skvělé lokality 50 metrů od metra Dejvická. Tramvajová zastávka Dejvická je přímo před domem. Rezidenti se rychle a jednoduše dostanou do rušného centra Prahy za 10 minut z jedné z nejlepších rezidenčních lokalit v Praze. V blízkosti se nachází mezinárodní školy a hlavní dopravní uzle (např. Letiště Václava Havla 20 min.). Pravidelné farmářské trhy na Vítězném náměstí jsou v dochozí vzdálenosti.

Sophistikovaný design: Ponořte se do atmosféry luxusně vybaveného bytu navrženým známým architektem s množstvím přírodního světla, dřevěnými podlahami a designovým nábytkem. Útulná terasa nabízí venkovní prostor s výhledem do klidného vnitrobloku.

Luxusní Vybavení: Užijte si moderní vybavení vyrobené na míru bytu. Od plně integrované kuchyně s prvotřídními spotřebiči po samostatný toaletní prostor, každá část tohoto bytu je navržena pro maximální komfort a pohodlí. Dalším funkční vybavením je klimatizace, plynový kotel, pračka, myčka nádobí, pečící trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba a Apple TV. K bytu dále náleží vlastní balkón (8 m2) a sklep (12 m2). Byt může být napojen na 24/7 bezpečnostní službu.

Exkluzivní vnitroblok: Ustupte od ruchu městského života do klidného zeleného vnitrobloku, který je vyhrazen pouze rezidentům.

Podrobnosti o pronájmu:

Dostupnost: srpen 2024

Služby a Poplatky: Přibližně 6 000 Kč/měs. v závislosti na počtu osob.

Pro další dotazy nebo k domluvení soukromé prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

We offer for long-term rental a three-bedroom & sizeable living room loft apartment with two bathrooms. Situated on the fifth floor of a well-maintained residential building by the underground/metro station Dejvická.

Key Features:

Premium Location: Enjoy the benefits of an excellent location 50 metres away from Dejvická underground/metro station. Tram station Dejvická is right in front of the building. Residents can quickly and easily reach the bustling center of Prague within 10 minutes while being located in the most prestigious residential part of Prague. Nearby are international schools and major transportation hubs (such as Václav Havel Airport 20 minutes away). Regular farmers' markets at Vítězné náměstí are within walking distance.

Sophisticated Design: Immerse yourself in the atmosphere of a luxuriously furnished apartment designed by a renowned architect, with plenty of natural light, wooden floors, and designer furniture. The cozy terrace offers outdoor space with views of the tranquil inner courtyard.

Luxurious Amenities: Enjoy custom-made modern amenities throughout the apartment. From the fully integrated kitchen with high-end appliances to the separate toilet, every part of this apartment is designed for maximum comfort and convenience. Additional functional equipment includes A/C, gas boiler, washing machine, dishwasher, oven, induction cooktop, microwave, and Apple TV. The apartment also comes with its own balcony (8 m2) facing tranquil courtyard and a cellar (12 m2). There is an option of a 24/7 security service.

Exclusive Inner Courtyard: Retreat from the hustle and bustle of city life to the peaceful green inner courtyard, reserved exclusively for residents.

Rental Details:

Availability: August 2024

Services and Fees: Approximately CZK 6,000 per month depending on the number of persons.

For further inquiries or to schedule a private viewing, please do not hesitate to contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834750
Dispozice4+kk
Dostupné od8. 8. 2024
Podlaží5
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
Balkón 8 m²
Sklep 12 m²
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDDejvická
🚶 34 m (0 min)
PoštaPraha 6
🚶 583 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 85 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 205 m (2 min)
RestauraceCD Restaurace
🚶 122 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 479 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Bílá
🚶 751 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 282 m (3 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 552 m (7 min)
Hřiště
🚶 212 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.