Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNa Pískách, Praha - Dejvice

Na Pískách, Praha - DejviceMHD 3 minuty pěšky • Parkování • Balkón 4 m²
Měsíční nájemné19 250 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Poplatky za energie700 Kč
+ Vratná kauce19 250 Kč


Moderní a útulný byt 2+kk v cihlové budově nabízí skvělou příležitost k pronájmu. Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je nevybavená, čímž nabízí novému nájemci možnost zařídit si interiér dle vlastních představ. Byt se nachází ve 3. patře 3-podlažního domu a má celkovou plochu 55 m2.

Pro ty, kteří hledají pohodlné parkování, je k dispozici možnost parkování v zahradě. Výtah v domě není k dispozici, ale to neznamená, že byt nenabízel pohodlí a komfort. Bezbariérový přístup však není zajištěn. K bytu také patří balkón s plochou 4 m2 se skvělým výhledem, který nabízí možnost relaxace a odpočinku.

Pokud hledáte nové bydlení s možností vlastního zařízení a s dostatkem prostoru, tento byt může být právě pro vás. Majitele je možné kontaktovat skrz zprávy / komunikační platformu pro více informací či domluvení prohlídky. Nenechte si tuto skvělou nabídku ujít!

Modern and cozy 1-bedroom apartment in a brick building offers a great opportunity for rent. The property is in very good condition and is unfurnished, allowing the new tenant to decorate the interior according to their own preferences. The apartment is located on the 3rd floor of a 3-story building and has a total area of 55 m2.

For those looking for convenient parking, there is the option of parking in the garden. There is no elevator in the building, but that doesn't mean the apartment doesn't offer comfort. However, barrier-free access is not guaranteed. The apartment also includes a balcony with an area of 4 m2 with a great view, offering the opportunity for relaxation and rest.

If you are looking for a new place to live with the possibility of your own furnishings and plenty of space, this apartment may be just for you. The owner can be contacted through messages/communication platform for more information or to arrange a viewing. Don't miss out on this great offer!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834802
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 4. 2024
Podlaží3
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠpitálka
🚶 277 m (3 min)
PoštaPraha 65
🚘 2 125 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 588 m (7 min)
BankaPPF banka
🚘 2 142 m (6 min)
RestauracePizzeria Siesta
🚶 521 m (6 min)
LékárnaLékárna Hanspaulka
🚘 875 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Hanspaulka
🚶 668 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Kohoutek
🚶 569 m (7 min)
SportovištěTK Hanspaulka
🚶 511 m (6 min)
Hřiště
🚶 476 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.