Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyNa Šťáhlavce, Praha - Dejvice

Na Šťáhlavce, Praha - DejviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Balkón 11 m²
Měsíční nájemné30 000 KčUšetříte 5 000 Kč35 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný zařízený byt 3+1 (79 m²) v klidné části Dejvic s krásným výhledem až na Pražský hrad a celou Prahu. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží (poslední) cihlového domu bez výtahu.

Byt má předsíň, samostatnou kuchyni, koupelnu, komoru, WC, obývací pokoj a dvě ložnice. Dva balkony umožňují výhledy na Pražský hrad a celou Prahu z jednoho (orientace na jih) a do zahrady z druhého (orientace na západ). Vybavení zahrnuje vysoce úsporný plynový kotel, snižující náklady na energie. Dům disponuje také sušárnou pro společné využití. Parkování je možné přímo u domu v modré rezidenční zóně. Veškerá občanská vybavenost je v pěší dostupnosti.

Nájemné činí 35 000 Kč. Poplatky - 2 800 Kč měsíčně (vč. internetu). Nájemník hradí energie (plyn a elektřinu, které budou převedeny na nájemníka). Vratná kauce je 35 000 Kč.

Byt je nekuřácký, a domácí mazlíčci jsou povoleni pouze po dohodě. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další dotazy, neváhejte se ozvat.

A long-term nicely furnished 3+1 apartment (79 m²) in a quiet part of Dejvice with a beautiful view all the way to Prague Castle and the entire Prague. The apartment is located on the top floor (fourth floor) of a brick building without an elevator.

The apartment consists of an entrance hall, a kitchen, a bathroom, a storage room, a toilet, a living room, and two bedrooms. The two balconies, one facing south and the other one facing west, offer a stunning view to the Prague Castle and the entire city as well as to the gardens in the area. The building also has a laundry room for shared use. Parking is available directly in front of the building in the blue residential zone. All amenities are within walking distance.

The monthly rent is 35,000 CZK, plus the utilities which total 2,800 CZK (including internet). Additionally, the gas and electricity services will be transferred to the tenant. The refundable deposit is 35,000 CZK.

The apartment is strictly non-smoking, and pets are allowed only by agreement. If you are interested in viewing the flat or if you have any further questions, do not hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834989
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží4
Užitná plocha79
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 11 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDDukla – Juliska
🚶 145 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 672 m (4 min)
Obchod
🚶 244 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 317 m (3 min)
RestauraceNa Kotlářce
🚶 304 m (4 min)
LékárnaLékárna Studentský dům
🚶 393 m (5 min)
ŠkolaBulharská základní škola a gymnázium doktora Petra Berona
🚶 142 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Čínská
🚶 458 m (5 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 502 m (6 min)
Hřiště
🚶 533 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.