Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 2+1 47 m², Oldřichova, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 47 m², Oldřichova, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 47 m², Oldřichova, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 47 m², Oldřichova, Praha, Praha
Pronájem bytu 2+1 47 m², Oldřichova, Praha, Praha

Pronájem bytu 2+1 • 47 m² bez realitkyOldřichova, Praha - Nusle

Rezervováno
Oldřichova, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 20 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Pronajem na Max 6 měsíců!

Moderní a útulný byt 2+1 v cihlové budově nabízí velmi dobrý standard bydlení. Byt je plně vybaven a nachází se ve 1. patře z celkových 4. Celková plocha bytu činí 47 m2.

Momentalně preferuji krátkodobý pobyt, začínající od 1.5. na dobu 1 až6 měsíců. Byt se nachází v Nuslích, v Praze 2, a má 2 pokoje. Byt je plně zařízený a nedávno prošel renovací, i když současné fotografie nemusí zcela zachytit jeho půvab. Nájemné je uváděno za měsíc a zahrnuje veškeré poplatky podle počtu měsíců bychom se domluvili na záloze.

Byt je ideální pro jednotlivce či pár, kteří hledají klidné bydlení v centru města. V bytě není možnost spolubydlení, ale nabízí dostatek soukromí pro vaše pohodlí. Parkování není k dispozici, ale veřejné parkování v okolí je možné využít.

Pokud hledáte moderní bydlení s veškerým komfortem a výhodami centrální polohy, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku tohoto úžasného bytu. Budete zde mít veškeré vybavení na dosah ruky a klidný domov, kam se budete každý den rádi vracet.

The modern and cozy 2+1 apartment in a brick building offers a very good standard of living. The apartment is fully equipped and located on the 1st floor out of a total of 4. The total area of the apartment is 47 m2.

Currently, we prefer short-term stays, starting from April 22nd for a period from 1 to 5 months. The apartment is located in Nusle, in Prague 2, and has 2 rooms. The apartment is fully furnished and has recently been renovated, although the current photos may not fully capture its charm. The rent is stated per month and includes all fees depending on the number of months we agree on in advance.

The apartment is ideal for individuals or couples looking for a peaceful living in the city center. Co-living is not possible in the apartment, but it offers enough privacy for your comfort. Parking is not available, but public parking in the area is possible to use.

If you are looking for modern living with all the comforts and advantages of a central location, do not hesitate to contact me through messages and arrange a viewing of this amazing apartment. You will have all the amenities at your fingertips and a peaceful home to return to every day.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836436
Dispozice2+1
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
VytápěníElektrické
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDOstrčilovo náměstí
🚶 118 m (1 min)
PoštaPraha 49
🚘 2 374 m (6 min)
ObchodMini Potraviny
🚶 119 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 258 m (3 min)
RestauraceNa Rychtě
🚶 0 m (0 min)
LékárnaLékárna U Revmatologického ústavu
🚶 328 m (4 min)
ŠkolaZŠ Botičská
🚶 603 m (7 min)
Mateřská školaMŠ BoTa
🚶 609 m (7 min)
Sportoviště
🚶 427 m (5 min)
HřištěFolimanka
🚶 287 m (3 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.