Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyKovanecká, Praha - Libeň

Kovanecká, Praha - LibeňMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby6 351 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+kk, o celkové výměře 53 m², v prvním nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem, u Rokytky nedaleko parku Podviní v Praze 9 – Libeň (Podvinný mlýn). Kuchyňská linka je vybavena všemi potřebnými spotřebiči (lednice, trouba, sporák, digestoř, myčka). Vedle je vytvořen jídelní prostor s židlemi a stolem. V ložnici se nachází manželská postel s matrací, skříně a pod oknem také psací stůl. Koupelna disponuje vanou se závěsem, radiátorovým žebříkem a pračkou se sušičkou. Toaleta je samostatná. Spoustu úložného prostoru poskytnou skříně, které jsou umístěné jak na chodbě, tak i v ložnici. Z chodby je navíc přístup do menšího kumbálu, který nabízí dodatečný úložný prostor.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a byt je vyklizen a připraven k prohlídkám.

Lokalita nabízí výbornou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost. Díky tramvajovým zastávkám (Divadlo Gong – cca 4 minuty) a stanici metra B – Českomoravská (cca 7 minut), se rychle dostanete kamkoliv budete potřebovat. V těsné blízkosti se nachází rozsáhlý park Podviní, který nabízí širokou škálu možností trávení volného času pro celou rodinu - relaxaci, umělá jezírka, potůčky, říčku Rokytka s můstky, dětský koutek, umělou skálu s jeskyňkou, napodobeninu keltského hradiště, vyhlídku či pískovcová skaliska. Nedaleko je také populární Kolčavka s pivovarem Kilián. Byt se nachází na cyklostezce. Možnost parkování před domem nebo pronájmu parkovacího stání.

Poplatky za služby včetně vody, elektřiny, topení, internetu atd. činí 6.351 CZK/měsíc. Všechny služby zůstávají registrovány na pronajímatele. Poplatky jsou nastaveny pro dva dospělé a jedno dítě. Případné nedoplatky budou hrazeny nájemcem (případný přeplatek bude proplacen nájemci). Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné a vratnou kauci ve výši dvou měsíčních plateb (čisté nájemné bez energií).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu837105
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 344 m (4 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 149 m (3 min)
Obchod
🚶 274 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 605 m (7 min)
RestauraceKrčma v mlejně
🚶 208 m (2 min)
LékárnaCithara
🚶 760 m (9 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 442 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 378 m (5 min)
SportovištěArena Sparta
🚶 215 m (3 min)
Hřiště
🚶 424 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.