Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyOldřichova, Praha - Nusle

Oldřichova, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce35 800 Kč


Hledáte útulný byt klidném prostředí s okolitými parky ale přesto pár minut od rušného, pulzujícího centra?

Nabízím útulný byt 2+1 (49m2) ve velmi dobrém stavu v historické secesní cihlové budově na pomezí Nuslí a Vinohrad, kousek od parku Folimanka. Má slunečný výhled do vnitrobloku, ve kterém je k užívání zahrádka. Dispozice bytu je následovní: vstup do dlouhé chodby, kde je kuchyňka, z ní jsou samostatné vstupy do dvou pokojů (20m2 a 15m2) a do malé koupelny s vanou a toaletou.

Byt je teplý, topení se přestavuje na infračervené panely, topí se elektřinou, sporák je na plyn. Je částečně vybaven (lednice, plynový sporák, trouba, pračka, koberce, závěsy, lustry).

Na meziposchodí je společný balkón s výhledem do zahrady. Byt se nachází ve 3. patře z celkových 5. a je bez výtahu. V bytě je zaveden optický kabel (internetovou službu si zvolí a objednává nájemce).

Pro milovníky parků a toulek má byt šikovnou polohu - pár minut je park Folimanka, kousek studentský park Ztracenka, umělecká zahrada Bastilion, nebo Vyšehrad, Náplavka. Ulice a okolní historické domy se opravují, v okolí vznikají malé kavárny, galerie, umělecké ateliéry. Nakupování v okolí nabízí řadu možností - Lídl , malé obchůdky v okolí, nebo pár minut do obchůdků v Nuslích, kde je nově otevřen MacDonald. Pokud jste studenti VŠ od Albertova až po Výtoň, tak polohu oceníte blízkostí bytu od školy. Celá oblast se revitalizuje a znovu nabývá původní krásu.

Cena za pronájem: 17.900 Kč + zúčtovatelné zálohy na služby 1.600 Kč/1osoba + plyn a elektřina (odhad 3.000 Kč). Kauce 2 měsíční nájmy, smlouva na 1 rok s možností prodloužení, výpovědní lhůta dle počtu měsíců v kauci. Malý pejsek je ok s doplatkem kauce.

Tento byt je ideální pro jednotlivce, studentské spolubydlení (pokoje mají samostatné vstupy), mladý pár, nebo malou rodinu, kteří hledají útulné bydlení v klidné lokalitě v historické zástavbě na skok od rušného centra.

Ráda poskytnu osobně další dotazy, neváhejte a kontaktujte mě pro bližší informace či prohlídku.

Těším se a vaše zprávy!

Are you looking for a cozy apartment in a quiet environment with surrounding parks, yet just a few minutes away from the bustling, pulsating city center?

I offer a chamber 2+1 apartment (49m2) in very good condition in a historic Art Nouveau brick building on the border of Nusle and Vinohrady. It has a sunny view into the courtyard, where there is a garden for use. The layout of the apartment is as follows: entrance into a long hallway, where there is a kitchen, with separate entrances to two rooms (20m2 and 15m2) and a small bathroom with a bathtub and toilet.

The apartment is warm, heating is being converted to infrared panels, heated by electricity, with a gas stove. It is partially furnished (fridge, gas stove, oven, washing machine, carpets, curtains, chandeliers).

On the mezzanine floor, there is a shared balcony overlooking the garden. The apartment is located on the 3rd floor out of a total of 5 without an elevator. The apartment is equipped with an optical cable (the tenant chooses and orders the internet service himself).

For park and walking lovers, the apartment has a perfect location - a few minutes to park Folimanka, a short walk to the student park Ztracenka, the Bastilion art garden, or Vyšehrad, Náplavka market ob Vltava. The street and surrounding historic buildings are being renovated, with small cafes, galleries, and art studios emerging in the area. Shopping in the area offers a variety of options - Lidl, small shops nearby, or a few minutes to shops in Nusle, where a new MacDonald's has opened. If you are a university student from Albertov to Výtoň, you will appreciate the proximity of the apartment. The whole area is revitalizing and regaining its original beauty.

Rental price: 17,900 CZK + adjustable service charges 1,600 CZK/1 person + gas and electricity (estimated at 3,000 CZK). Deposit of 2 months' rent, contract for 1 year with the possibility of extension, notice period based on the number of months in the deposit. Small dog is OK( with additional deposit).

This apartment is ideal for individuals, student roommates (rooms have separate entrances), young couples, or small families looking for cozy living in a quiet location in historic buildings just a stone's throw from the bustling center.

I am happy to provide further information personally, do not hesitate to contact me for more details or a viewing.

Looking forward to your messages!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu837480
Dispozice2+1
Dostupné od6. 5. 2024
Podlaží3
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 800 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 2 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSvatoplukova
🚶 121 m (1 min)
PoštaPraha 416
🚶 754 m (9 min)
ObchodPotraviny
🚶 27 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 574 m (7 min)
RestauraceMarná snaha
🚶 206 m (2 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 173 m (2 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 465 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 563 m (7 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 370 m (4 min)
Hřiště
🚶 187 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.