Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKamenická, Praha - Bubeneč

Kamenická, Praha - BubenečMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Poplatky za energie1 900 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme nově zrekonstruovaný dvoupokojový byt se samostatnou koupelnou, předsíní a WC o celkové rozloze 52 m². Byt se nachází v pátém podlaží v historické památkově chráněné budově z první republiky s výhledem do zahrady vnitrobloku. V přímé blízkosti bytu je vstup do parku Stromovka (150m), tram zastávka (250m), stanice metra (5 min.) a veškerá občanská vybavenost.

Byt je částečně zařízen. K dispozici je zcela nová kuchyňská linka s novými moderními spotřebiči (digestoř, indukční varná deska, trouba, lednice s mrazákem), samostatné WC, koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletní skříňkou, černými doplňky a designovými bateriemi Hansgrohe. Pro nájemníky domu je k dispozici balkon a zahrada ve vnitrobloku.

Byt je vhodný pro kohokoliv, kdo ocení jednu z nejhezčích částí Prahy - pražskou Letnou jako čtvrť plnou parků, městské zeleně, ale i útulných kaváren, barů a restaurací a dalších tradičních i netradičních obchodů a míst. Tento byt nabídne pro každého něco a je ideální pro pár či menší rodinu. Důležité zmínit, že se v domě zatím nenachází výtah, který je plánován v řádu několika let.

Nastěhování je možné ihned. První smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. Nájemce hledáme ideálně na delší období. Vratná kauce je stanovena na jeden a půl měsíčního nájmu. V bytě je možné mít přihlášeno trvalé bydliště. Byt je vytápěn centrálním vytápěním v domě. Nájem činí 22 000,- Kč + služby 2 500,- Kč. Elektřina bude zvlášť převedena na nájemníka.

Vážní zájemci pište do zpráv a připojte krátké představení o sobě.

For long-term rent, we offer a newly reconstructed two-room apartment with a separate bathroom, entrance hall, and toilet with a total area of 52 m². The apartment is located on the fifth floor in a historically protected building from the First Republic with a view of the garden courtyard. In close proximity to the apartment, there is an entrance to Stromovka Park (150m), a tram stop (250m), a metro station (5 min.), and all civic amenities.

The apartment is partially furnished. There is a brand new kitchen with modern appliances (hood, induction hob, oven, fridge with freezer), a separate toilet, and a bathroom equipped with a shower, a toilet cabinet, black accessories, and designer Hansgrohe faucets. Tenants of the building have access to a balcony and a garden in the courtyard.

The apartment is suitable for anyone who appreciates one of the most beautiful parts of Prague - Letna, a district full of parks, urban greenery, cozy cafes, bars, restaurants, and other traditional and non-traditional shops and places. This apartment offers something for everyone and is ideal for a couple or a small family. It is important to mention that there is currently no elevator in the building, but it is planned to be installed in the next few years.

Move-in is possible immediately. The initial contract is for one year, with the possibility of extension if both parties are satisfied. We are looking for a tenant ideally for a longer period. The refundable deposit is set at one and a half month's rent. Permanent residence registration is possible in the apartment. The apartment is heated by central heating in the building. The rent is 22,000 CZK + services 2,500 CZK. Electricity will be transferred separately to the tenant.

Serious inquiries, please message us and include a brief introduction about yourself.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu837941
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 4. 2024
Podlaží5
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 288 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚶 406 m (5 min)
ObchodPekařství Kamenická
🚶 31 m (0 min)
BankaKB
🚶 285 m (3 min)
RestauraceNa Paliárce
🚶 103 m (1 min)
LékárnaLékárna Veletržní
🚶 147 m (2 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 212 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 635 m (8 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 75 m (1 min)
HřištěKaštánek
🚶 456 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.