Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyRešice - Rešice, Jihomoravský kraj

Rešice - Rešice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena9 940 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 155 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Rešice, okres Znojmo, na pomezí okresů Brno-venkov, Vysočina a Znojmo.

Dům postavený v roce 2023 se nachází v klidném prostředí na kraji obce, kde se již neplánuje žádná další zástavba. Jedná se o dřevostavbu o rozměrech obytné plochy 150 m2 rozdělené na přízemí a podkroví, v každém podlaží jsou dvě větší obytné místnosti (dole jedna s kuchyňským koutem) a příslušenství (WC, koupelna, v přízemí technická místnost a přesíň. V podkroví jsou čtyři střešní okna a jedno klasické okno ve štítové stěně. V přízemí dřevěná a plastová okna, v obou podlažích s izolačním trojsklem, a prosklené vstupní dveře s matným izolačním trojsklem pro prosvětlení interiéru předsíně.

Dům je vybaven elektrokotlem, elektrickým bojlerem na ohřev vody, voda je k dispozici z obecního vodovodu a/nebo vlastní studny s kvalitní užitkovou vodou. Dále je k dispozici komín pro možnost vytápení krbem nebo krbovými kamny na pevné palivo. Kompletní elektronistalace v obou podlažích se stropními svítidly a plastovým rozvaděčem v technické místnosti. V domě je zaveden internet a internetová televize s možností instalace satelitního přijímače. V současné době probíhá pokládka optického kabelu, který během pár týdnů nahradí vzdušný internet, příprava je v domě provedena. V kuchyni je k dispozici nová kuchyňská linka s čtyřplotýnkovou elektrickou varnou deskou. Podlahy jsou zčásti keramické, zčásti vinylové s dřevěným dekorem a v podkroví dřevěné. Koupelna se sprchovým koutem, v podkroví možnost vany. Přízemé je plně obyvatelné, podkroví se dokončuje, kompletní rozvody a instalace jsou hotovy, chybí pouze zařizovací předměty.

Dům je ve fázi dokončování vnitřního vybavení a přípravy ke kolaudaci, která je plánována ještě před konečným předáním kupci.

Venku je hotova zateplená garáž prozatím bez obkladů, elektrické instalace a garážových vrat. Lze na přání kupce dokončit.

Dále retenční nádrž, vsakovací nádrž a drenáže včetně dokončených hrubých eterénních úprav. Na dvoře funkční udírna/grilovací krb s komínem.

Navrhovaná cena 9 960 000, k případnému jednání, probíhající dokončení lze také přizpůsobit přání případného kupce.

K nastěhování po kolaudaci, nejpozději jaro 2025. Lze dohodnout individuálně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu838442
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 4. 2025
StavNovostavba
PENBC - Úsporná
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
Plocha pozemku480
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Garáž
MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHorní Dubňany
🚘 2 951 m (4 min)
PoštaTulešice
🚘 3 211 m (5 min)
ObchodCOOP Jednota
🚘 3 389 m (5 min)
RestauraceRestaurace u Staňků
🚘 10 638 m (13 min)
LékárnaVýdejna léčiv - OOVL
🚘 6 307 m (8 min)
Sportoviště
🚘 9 343 m (14 min)
Hřiště
🚘 8 759 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.