Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Holčovice, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Holčovice, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Holčovice, Moravskoslezský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyHolčovice - Komora, Moravskoslezský kraj

Holčovice - Komora, Moravskoslezský kraj

Pronájem Chalupy Holčovice - Komora v oblasti Severní Morava a Slezsko: 4 ložnice, max. 12 osob.chalupa za týden: léto 18.000kč, zima 14.400kč. Chalupa Komorský mlýn pro 12 osob se nachází v klidné části Jesenicka a poskytuje příjemné a útulné ubytování. Chalupa je zařízena ve stylu padesátých let a tomu je přizpůsobeno i vnitřní zařízení. Ve spodní části se nacházejí dva apartmány, ve vrchní části je společenská místnost s barem. Celý dům je pokryt wi - fi signálem, topení je centrální s možností zatopit si v kamnech. V zimních měsících jistě oceníte vyhřívané podložky v postelích. Povlečení je vždy čisté, k užívání kuchyňské utěrky, čistící prostředky a základní potraviny. Voda je pitná, z místní studny. Parkování před domem.

Celý pozemek je ze tří stran uzavřen plotem, z té čtvrté jej lemuje Komorský potok. V našem pstruhovém rybníku si lze, po dohodě s majitelem, nějakého pstruha ulovit. Na rozlehlé zahradě je možnost zahrát si různé míčové hry, nebo si užít relax ve vířivém vyhřívaném sudu. Chycenou rybu, nebo jakoukoli jinou dobrotu si můžete ugrilovat na našem grilu. Také je zde možnost využít mobilní výčep.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Komorský mlýn
Ložnice4 ložnice
MěstoHolčovice - Komora
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.