Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyBilkova, Praha - Staré Město

Bilkova, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné23 900 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč


Nabízím krásný byt 2+1 v žádané lokalitě Praha 1, Bílkova.Byt se nachází ve 4.patře s výtahem cihlového domu. Krásná, nová kuchyňská linka se spotřebiči. Celková plocha apartmánu 70 m2 se dělí na neprůchozí ložnici, obývací pokoj(druhá ložnice), kuchyň a koupelna se sprchou. Cena nájmu je včetně internetu, nezahrnuje poplatky. Možnost parkovacího stání za poplatek. VOLNÉ IHNED!

Vyhledávaná lokalita Starého města nabízí velké množství zajímavostí. Pár minut chůze od domu se nachází Staroměstské náměstí. V okolí velké množství restaurací, kaváren a obchodů. Volný ihned!, okna v ložnici směřují do vnitrobloku a okna v obývacím pokoji a kuchyně směřují do ulice. Parkování možné za poplatek.

We offer very nice, partly furnished 3+kk. Situated on 4th floor with lift, complete area of 70 sqm divides into separate bedroom, living room (or 2nd bedroom), kitchen and bathroom with shower. Price of the rent includes high speed internet, utilities exclusive. Garage in coutyard possible for extra charge. AVAILABLE NOW!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu87043
Dispozice2+1
Podlaží3
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.