Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyPaříkova, Praha - Vysočany

Paříkova, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Částečně zařízený 2+kk s balkonem v novostavbě z roku 2005 v blízkosti parku Podvinný mlýn. Nová kuch.linka s vestavěnou myčkou, el. troubou a lednicí, koupelna s vyhřívanou podlahou, vanou a 2 roky starou pračkou, WC zvlášť. Součástí bytu je samostatná šatna se skříní. Na chodbě hned vedle bytu je k dispozici dalsi ulozna mistnost (sklepní prostor). Možnost garážového stání přímo v domě!

V okolí plná občanská vybavenost (Galerie Fenix, dětské hřiště, park podvinní, poliklinika Vysočany, O2 Arena) a výborná dopravní dostupnost = MHD metro B, tram, bus - Vysočanská, vlak Vysočany do 1 min. chůze.

Vratná kauce

Děti a zviřátka ano

Volný: 1.7.2010, po dohode mozne driv

V případě dotazů, nebo termínu prohlidky volejte kdykoliv

na tel. 776047007

Partially furnished 2 bedroom apartment with balcony in new building in 2005 near the park Podvinný mill. The new kitchen unit with built-in dishwasher, electric and fridge, bathroom with heated floor, bath and 2 years old washing machine, WC. Part of the apartment is a separate dressing room with wardrobe. In the hallway next to the apartment is available for extra storage room (cellar). Possibility of parking garage in the house!

In the neighborhood full of amenities (Galerie Fenix, playground, park Podvinný, clinic Vysocany, O2 Arena) and excellent transport accessibility = take metro B, tram, bus - Vysočanská, train Vysocany within 1 min. walk.

Security deposit

Children and pets yes

Free: 01/07/2010

cellphone 776047007

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu87831
Dispozice2+kk
Podlaží4
Plocha55
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.