Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyHusitská, Praha - Žižkov

Husitská, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný 2+1, II.kategorie na Praze 3 v centru Prahy- poblíž metro Florenc a Hl.nádraží, 10.min na Václ.náměstí, slunný klidný byt, krásný výhled na zeleň a cyklostesku, 4.pratro bez výtahu, topení plynové WAW- nové, nově zrekonstruovaný (podlahy,nátěry, okna,malování). Byt je částečně zařízen starším nábytkem, který je možné ale podle dohody dát pryč. Je to malá předsíň s vestavěnými skříněmi, kuchyň s novým plynovým sporákem, ledicí s mrazákem, kuchyňská linka a starší aut.pračka, koupelna s vanou(ta se bude renovovat v brzké době) a WC, prostorný obývák - topení WAW, parkety , koberec, rozkládací gauč, křesla, stěna a TV-dolby surround, pokoj s postelí a stěnou, el.přímotop. V bytě pevná linka a O2TV- trio (pevná, internet a TV)- router má i WiFi HotSpot.

Společný balkón pro další dva byty v mezipatře. Žádaná lokalita poblíž centra. Poplatky: 1000Kč plyn, 1000Kč elektřina, 300Kč voda,200Kč internet.Super nabídka!Volný ihned nebo dle dohody!

For rent- very nice flat, 2+1, in the center of Prague, 10min. to metro Florenc and metro Hlavni nadrazi, 15min. to Vaclavske namesti, nice enviroment,4.Floor, In this Flat is very fast internet from O2- WiFi, and O2TV. This flat is free now!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu91846
Dispozice2+1
Podlaží5
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.