Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyChopinova, Praha - Vinohrady

Chopinova, Praha - VinohradyVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


Byt v Chopinově ulici je po celkové renovaci, zařízený novým nábytkem a spotřebiči (lednička, vařič, mikrovlnná trouba, pračka). Byt má terasu s výhledem na západ do parku Riegrovy sady a na Hradčany. 5 min. chůze k metru A a tram. č. 11 a 13. V pokoji parkety. Dispozice bytu 1+k.k. V domě je výtah a k dispozici upravená zahrada ve dvoře. Zaveden kabel UPC. Topení plynové WAW, el. bojler. Energie se převádějí na nájemce. Prohlídky možné ihned po předchozí tel.dohodě.Byt je vhodný pro 1 osobu, nekuřáka, bez zvířecích mazlíčků, občana CR nebo EU. Zájemce by měl o sobě poskytnout maximum informací. Pronájem minimálně na 1 rok s možností obnovování smlouvy na dalších 12 měsíců. K dispozici od 1.5.2020.

The flat (studio with kitchenette) situated in Chopinova street, next to park Riegrovy sady and its terrace looking to Hradčany castle. Five minute walk to metro A and tram 11, 13. The house has elevator and garden in the courtyard. Flat was recently refurbished, is fully equipped with new furniture, refrigerator, washing machine, micro-wave, UPC cable for TV and internet.Gas heating, el. boiler. Energie consumption paid by the tenant. Flat is suitable for one person, non-smoker, without pets, CZ or EU Citizen. The interested person should supply maximum information about her/himself.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93298
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Předzahrádka 400 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.