Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyU Okrouhlíku, Praha - Smíchov

U Okrouhlíku, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Pronajmu hezký, prostorný a světlý byt, 2+1, o ploše 60 m2, Praha 5 – Košíře (Hřebenka), v klidné ulici U Okrouhlíku, 3 zastávky tramvají od stanice metra Anděl. Byt se nachází ve 3. patře cihlového vilového domu po celkové rekonstrukci bez výtahu. Krásný výhled do zeleně. Nová plastová okna, na podlahách parkety, lino a dlažba. První větší pokoj v bytě je neprůchozí (dveře vedou do předsíně) se dvěma okny. Druhý pokoj je také neprůchozí, vede do menší kuchyně, která ústí do předsíně. Koupelna s vanou, toaleta oddělená. Byt je vybaven, je zde pěkná rohová kuchyňská linka s varnou deskou, lednička, pračka, postel(e), skříně, sedací souprava, knihovna, komoda se šuplíky, el. bojler, vestavné poličky na WC a v koupelně. Možnost zřídit připojení na internet O2 ADSL nebo Skynet. K bytu náleží možnost užívání společné zahrady. Atraktivní lokalita poblíž centra Prahy s výbornou dostupností MHD (pěšky 5 minut na bus, tram zastávka Klamovka), bezproblémové parkování v ulici před domem. Nedaleko park Klamovka, Ladronka a Petřín. K nájemnému měsíční zálohy za společné energie, vodné a služby pro 2 osoby 953 Kč. Elektřina a plyn, které je nutné na podnájemníky přepsat, jsou 1800 Kč / měsíc. Od podnájemníků očekávám maximální serióznost a spolehlivost. K dispozici ihned. Prosím kontaktujte mne e-mailem. RK prosím nevolat.

Sunny and spacious apartment for rent with the disposition 2+1, 60 m2, in Prague 5 – Kosire (Hrebenka), in a calm street U Okrouhliku, 3 tram stops from metro station Andel. The flat is situated on the 3rd floor of a reconstructed brick villa house without a lift. Beautiful view out of the windows into green. New plastic windows, parquet, lino and tiled floor. First not walk-through bigger room with two windows leading to the entrance hall, the second not walk-through room leads to the kitchen which leads to the corridor. Bathroom with a bath, separate toilet. The flat is furnished, there is a pretty kitchen unit with a stove desk, a fridge, a washing machine, a bed, closets, a sofa and armchairs, a book case, an electric water heater and in-built shelves in the bathroom and toilet. It is possible to set up internet connection (O2 ADSL, Skynet). The flat offers the opportunity to use a common garden. Attractive location near city center with perfect accessibility of public transport (5 minutes walking distance to bus / tram stop Klamovka), parking without a problem in the street in front of the house. Parks Klamovka, Ladronka and Petrin nearby. Monthly fees for water, shared energies and services for 2 persons are 953 CZK. Electricity and gas are additional 1800 CZK / a month. Serious and reliable candidates requested. Flat available immediately. Please contact me by e-mail. Real Estate Agencies please do not contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93964
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.