Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyKřenická, Praha - Strašnice

Křenická, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím pronájem bytu 3+kk v kompletně zrekonstruovaném panelovém domě v klidné zástavbě v blízkosti metra A Skalka (5 min), byt moderního vzezření po kompletní rekonstrukci, v perfektním stavu, plocha bytu 60m2 + 6m2 zasklená lodžie + 1,5m2 sklep, plovoucí podlahy, nová okna, samostatné WC, částečně vybaveno - kuchyňská linka (sporák, lednice, myčka), v koupelně pračka, v obývacím pokoji dvě kožené sedačky, obývací stěna, stůl + 4 židle, v chodbě vestavěné skříně a menší komora, smlouva min. na 1 rok, k dispozici ihned.

3+kk in a completely renovated block of flats 5 min from the metro station Skalka (A), quiet surroundings, renovated flat with a modern look - 60m2 + 6m2 glassed-in balcony + 1,5m2 cellar, partially furnished - kitchenette (stove, fridge, dishwasher), washing machine in the bathroom, 2x sofa, cabinet, table + 4 chairs, built-in closet and a storage room in the hallway, rental agreement for a minimum of 1 year, available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98986
Dispozice3+kk
Podlaží5
Plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.