Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKukučínova, Praha - Krč

Kukučínova, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč


Nabizím nově zrekonstruovaný byt.V lokalitě snadno dostupné do centra.5minut na metro C-Kačerov a zároveň ihned za barákem je Krčský les.Celý barák je ve výborném a stále udržovaném stavu.Parkovacího místa je tu dost přímo před barákem.Tento byt je vhodný pro mladý pracující pár,bezdětný.Byt je plně zařízený nábytkem s Ikea.V bytě je pračka,myčka nádobí,mikrovlná trouba,vařič(sklokeramická deska)s troubou,televize a v nájmu je zahrnut i internet s kabelovou televizí.

I offer newly renovated apartment.In the location easily accessible by metro to centre.5minutes metro line C-Kacerov while immediately after another side is forrest - Krc.Whole building is in excellent and still maintained status.Parking place there's enough in front of the building.This apartment is suitable for young working couple, without children.The apartment is fully furnished.In the apartment there is a washing machine, dishwasher, microwave, cooker, oven, TV, and in the rent is included Internet with cable TV.apartment there is a washing machine, dishwasher, microwave, cooker (ceramic tile), oven, TV, and in the rent is included Internet with cable TV.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu99005
Dispozice2+kk
Podlaží9
Plocha52
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.