Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyPelléova, Praha - Dejvice

Pelléova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 029 Kč


VYJÍMEČNÁ NABÍDKA! Pronajmu krásný světlý a slunný byt po dokončené kompletní rekonstrukci 2+kk (45 m2) v luxusní části Dejvic s výhledem na Pélleovu vilu a Slovenskou ambasádu. Dva samostatné pokoje, součástí jednoho z nich je nová moderní kuchyňská linka s lednicí, plynovým sporákem s pečící troubou, digestoří a pračkou Whirpool. V pokoji též jídelní stůl a 4 židle. V druhém pokoji dubové patro na spaní s matracemi 180 x 200 cm a vestavné skříně, gauč a psací stůl. Koupelna s WC a vstupní chodba. V domě k dispozici sušárna se sušičkou. Klidné místo. Nádherný cihlový dům s malou předzahrádkou. Prestižní adresa v Dejvicích v Praze 6. Pouze 2 min. chůze od metra Hradčanská, veškerá občanská vybavenost, kousek Stromovka a Letná. Volný ihned.

Excellent offer! Very nice sunny flat after finished complete reconstruction in the luxury part of Dejvice. Two rooms. The first one with new modern kitchen corner with cooker, digestor, fridge a new washing machine Whirpool. Also a dinig table and four chairs. In the other room a wood stage for sleeping with 2 mattresses 180 x 200 cm and built-in wardrobe, couch and desk. Bathroom with toilet and floor. Drying chamber in the house available. Quiet place, view to Pelleova Villa. Beautifull bricken house with small garden. Prestigious address in centre of Dejvice in Praha 6. Only 2 minutes walk from underground Hradčanská. In the surrounding all civil amenities. 5 minutes walk to parks Stromovka and Letná. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209184
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.