Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyBaškirská, Praha - Vršovice

Baškirská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nezařízený byt 3+kk+2L. OV v panel.domě, 76m2+12m2 lodžie, klidná lokalita Praha 10 Vršovice.Byt je po kompletní rekonstrukci v roce 2010,(plast.okna,zděné bytové jádro, podlahy dlažba a PVC,zasklené lodžie),8.patro(dva výtahy v domě, dům zateplený).Byt je vybaven kuchyňskou linkou ,plyn. sporák s el. troubou,digestoř.Je situovaný na jihozápad,velmi světlý.Kuchyň je spojená s obývacím pokojem,koupelna s vanou, wc samostatné, v předsíni vestavěné skříně a předsíňová sestava,zděná komora s regály,dva neprůchozí pokoje s lodžii.Dům je situován blízko Tesca,stanice MHD,škola, školka,dětské hřiště,15 min do centra.Kabelem možno UPC nebo O2.Foto před rekonstrukcí i po rekonstrukci. Měsíční nájem 13 000 Kč +3300 kč zúčtovatelné poplatky/3osoby(voda,topení,odpad, úklid domu, výtah, spol.elekt.)+energie převodem na nájemníka cca 1100kč. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.Ihned k nastěhování.Pro termín prohlídky a bližší informace volejte 608247249.

I offer long-term renting an unfurnished apartment 3 + kk + 2. OC in a panel House, 76m2 is 12 m2 + balcony, quiet location 10 Prague Vršovice. apartment is after complete reconstruction in 2010, (plastic Windows, walled residential core, floors, tiles and PVC, the glazed Loggia), 8th floor (two elevators in the House, the House insulated).The apartment is equipped with kitchen, gas. a stove with an oven, electric hood.It is located to the Southwest, very bright.The kitchen is connected with the living room, bathroom with bathtub, separate toilet, built-in cupboards in the Hall and předsíňová report, a brick Chamber with shelves, two separate rooms with a loggia.The House is situated close to the Tesco station PUBLIC TRANSPORT, school, kindergarten, children's playground, 15 min to the Center.The cable can be a UPC or O2.Photo before reconstruction, even after the reconstruction. The monthly rental of 13 000 CZK + 3300 CZK billable charges/3 people (water, heating, waste, cleaning house, Elevator, spol. d.)+ energy transfer to the tenant about 1100kč. Refundable security deposit in the amount of one tenancy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu325951
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.