Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkySmrčinská, Praha - Smíchov

Smrčinská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč


Nádherný a slunný byt v klidné lokalitě Prahy 5 je určen pro ty z Vás, kteří vyžadují dobrou dostupnost a zároveň si rádi užívají zeleně a chtějí aktivně trávit volný čas. Bydlení Na Císařce splňuje nejvyšší požadavky na komfort a kvalitu bydlení. V pěší vzdálenosti se nachází park Ladronka i zahrada Klamovka, které vybízejí ke sportovnímu vyžití i příjemným procházkám.

Nabízíme Vám k pronájmu prostorný byt 3+kk ve zvýšeném přízemí s předzahrádkou, terasou, garážovým stáním a komorou. Členění bytu nabízí dostatek prostoru jak aktivním párům tak i celým rodinám. Byt má dostatek úložných prostor a nabízí se k pronájmu částečně vybaven. Samozřejmostí je i plně vybavená kuchyně s vestavěnými spotřebiči. V celé ploše bytu je položena dřevěná podlaha. Luxusní jsou také vekovní prostory (předzahrádka a terasa), které Vám dohromady nabízejí 40m2 plochy k příjemnému posezení s krásným výhledem do zeleně. Pro rodiny s dětmi je v areálu připraveno dětské hřiště. Mateřská školka i základní škola jsou v pěší vzdálenosti od bytu. Nemocnice Motol nebo Na Homolce jsou dosažitelné během 15 minut chůze. Ideální občanská vybavenost.

Cosy and sunny apartment in a quiet part of Prague 5 is ideal for those of you who want to live in green and actively spend their leisure time. Living at Císařka fulfils the highest requirements on comfort and quality. The Ladronka and Klamovka parks are located in the walking distance and invite you to sport activities as well as pleasant walks.

We offer a spacious 3 room apartment for rent which features with a small garden, terrace, storeroom as well as a garage parking place. The apartment offers enough space even for families. There is a wooden floor in all rooms and the apartment is partially equipped. Certainly, there is a fully equipped kitchen. You can enjoy a nice view or sunset at your garden or terrace (40m2). There is a playground for families with children. A kindergarten, school as well as Motol and Homolka hospitals are within walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu340447
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.