Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyNa Třebešíně, Praha - Strašnice

Na Třebešíně, Praha - Strašnice
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Pronajmeme zrekonstruovaný prostor 3+kk v suterénu s výhledem do zahrady na kancelář nebo byt. Nachází se v krásné vilové čtvrti v prvorepublikové činžovní vile. Zařízen vkusnou kuchyní, zrekonstruovaná koupelna (sprchový kout), instalován plynový kotel Junkers, který vytápí celý byt a ohřívá vodu. Bezproblémové parkování před domem. 7 min pěšky od metra Želivského nebo přímé autobusové spojení z Florence. Prosíme nekuřáky a bez domácích mazlíčků. Byt k dispozici od 1.5.2018

A renovated apartment/office for rent (2 bedrooms + room with a kitchen) with a garden view in 1930s villa located in the beautiful residential area. A tasteful kitchen and a renovated bathroom with a shower, new heating system. Comfortable parking outside the villa. 7 min walking distance from Metro A, Želivského or a direct bus connection from Florenc. Please no smokers and no pets. The apartment is available on May 1, 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu355345
Dispozice3+kk
Podlaží-1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.