Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyK Rovinám, Praha - Jinonice

Rezervováno
K Rovinám, Praha - JinoniceVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk bez balkónu, 45 m², v klidné lokalitě Praha-Jinonice, nedaleko Prokopského údolí. Byt se nachází v blízkosti metra Jinonice, 4-5 minut chůze od bytu. Parkování před domem bez problémů. Na letišti jste autem za 20 min., na D1 za 20 min. Na Zličín je to autem i metrem cca 10 min., na Smíchov 10 min., do centra Prahy 15 min...

Byt se nachází v panelovém domě na kraji malého sídliště, ve 2. patře ze 4. Dům je bez výtahu. Byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem, jednu ložnici, koupelnu a samostatné WC. Byt je zařízen. V obývacím pokoji najdete rozkládací pohovku, skříňky a police, jídelní stůl a židle. V kuchyni je kuchyňská linka s elektrickou varní deskou, trouba, myčka, chladnička s mrazničkou a pračka. V ložnici jsou dvě samostatné postele a šuplíková komoda. Na chodbě je velká skříň, v koupelně je sprchovací kout. K bytu náleží sklepní kóje.

Byt je vhodný pro 1-2 osoby. NE-kuřáci. Dlouhodobý pronájem (roční smlouva s možností prodloužení). Měsíčný nájem 14 000 Kč + vyúčtovatelné poplatky 1 500 Kč (1 osoba) nebo 2 500 Kč (2 osoby). Možnost připojení internetu a kabelové televize. Vratná kauce 15 000 Kč. K nastěhování od února 2020.

We offer a rental of 1-bedroom apartment without balcony, 45 m², in quiet location of Prague-Jinonice, near Prokopské údolí (natural park valley). The flat is located near metro station Jinonice, 4-5 minutes of walk. Parking on the street is without problem. You can get to the airport in 20 minutes by car, to D1 in 20 minutes. To the city centre it takes 15 minutes.

The apartment is located in panel house on the 2nd floor out of 4. The house has no lift. The apartment has a living room with kitchen corner, 1 bedroom, bathroom and separate toilet. The apartment is furnished. In the living room you can find sofa, cabinet and shelves, dining table and chairs. In the kitchen there is electric cooking hob, oven, dishwasher, fridge freezer and washing machine. In the bedroom there are two beds and dresser. There is big wardrobe in corridor, in the bathroom there is a shower (no bath). In the basement there is little storage place available.

The apartment is suitable for 1-2 persons. NO-smokers. Long-term rental (annual contract with possibility of extension). Monthly rent 14 000 CZK + 1 500 CZK fees (1 person) or 2 500 CZK (2 persons). Fee includes water, electricity, heating - related to your consumption. Possibility of internet connection and cable TV. Refundable deposit 15 000 CZK. Available from February 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu403954
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.