Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyNuselská, Praha - Michle

Nuselská, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


Nabízíme pronájem krásného, útulného a plně vybaveného bytu v prostředí parku Jezreka, Tyršova vrchu a cyklostezky.Byt se nachází v posledním 4. patře s výtahem v cihlovém domě. Byt je tvořen menší chodbou s toaletou a velkou šatní skříní se zrcadli, dále obývacím pokojem s kuchyňským koutem s vestavěnou myčkou. Ložnicí ze které se na jedné straně vstupuje do prostorné koupelny s rohovou vanou a na straně druhé je vstup na velký balkón. Byt je situován do vnitrobloku, takže je naprosto tichý s výhledem na střechy protejších domů. K bytu náleží sklep a je možné jej využívat.Vybavení bytu - sedačka, skříně, nádobí, pracovní stůl, pračka se sušičkou.

Spojení do centra zajištuje tramvaj 11 - I.P.Pavlova (8min), tramvaj 14 - Karlovo náměstí (12min) dále autobusy 139,124 směr Vršovice a opačně Budějovická a autobus 188 směr Pankrác a opačně Záběhlice.

Okolí je tvořeno parkem Jezerka, kde se nachází divadlo Na Jezerce, dále Tyršuv vrch - zalesněný kopec s lesní cestou, kde můžete běhat, jít se psem ci vyzkoušet střelbu z luku v místním lukostřeleckém klubu. Na protější straně bytu se nachází cyklostezka, kterou se dostanete do Vršovic, kde můžete pokračovat do Nuslí přes park Folimanka na Albertov, dále na Rašínovo nábreží až do Zbraslavi.

Gurmánské zážitky můžete potkat v restauraci U Havlíčků či Dock House.

Dobré pivo oceníte ve Zlých časech a v hospodě u Bansethů.

V poplatcích je zahrnuto vodné, stočné, plyn, elektřina. V poplatcích není zahrnut internet od UPC (Tarif: 150+, 429Kč/měsíc) - wifi pokrytí po celém bytě. Možnost změny poskytovatele. Přepis energií na nájemníky je možný.

Kauce je 11500Kč. Preferujeme nájemníky se zájmem o delší dobu pronájmu.

Budeme se tešit na Vaše případné dotazy a prohlídky.

Kontakt:

Telefon: 605209772

Email: kucerovater@seznam.cz

We offer nice, cozy and fully equipped apartment for rent in area with park Jezerka, Tyrš hill and cycling roads. Flat is located on 4th floor with elevator in brick house.

Apartment is made of small hallway with toilet entrance and big wardrobe with mirrors, living room with kitchen including dishwasher, bedroom with entrance to large bathroom with corner bathtub and a balcony entrance. Equipment also includes bed, seats, closets, dishes, washing machine with dryer.

Part of the apartment is storage room in basement.

Apartment is very quiet thanks to windows being directed to inner block, instead of street.

Connection to city center is tram 11 - I.P.Pavlova (8min), tram 14 - Karlovo námestí (12min) and buses 139,124 in direction Vršovice or Budějovická and bus 188 direction Pankrác or Záběhlice.

In the area is Park with theatre in it called Na Jezerce, green hill ideal for jogging, walking your dog or spending time in local archery club. You can also find here cycling road leading to Vršovice where you can continue through Folimanka park into Nusle and further to Albertov, Rašínovo shore to Zbraslav.

Gourmet experience is awaiting you in U Havlicku or in the Dock House. Excellent beer you can find in pubs Zlé Časy or U Bansethů.

Fees include - water, sewerage, gas, electricity. Possibility of transcript energy to tenant. Fees doesn´t include O2 internet (Tarif:150+, 429CZK/month) – WiFi covers whole apartment. It is possible to change the Provider.

Deposit is 11500CZK. We prefer to rent for long term over short term.

We are looking forward for your questions and showing you the apartment.

Contact:

Phone: 605209772

Email: kucerovater@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu409908
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 3. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 144 m (2 min)
PoštaPraha 45
🚶 415 m (5 min)
ObchodŽabka
🚶 297 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 143 m (2 min)
RestauraceU Pečeného Kolena
🚶 162 m (2 min)
LékárnaNuselská lékárna
🚘 1 129 m (3 min)
ŠkolaŠkola Mendíků
🚶 260 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 660 m (8 min)
SportovištěKurty Montáže
🚶 517 m (6 min)
Hřiště
🚶 295 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.