Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 101 m² bez realitkyGenerála Šišky, Praha - Modřany

Generála Šišky, Praha - ModřanyMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný slunný byt 3+kk s terasou a romantickým výhledem na Modřanskou rokli. Byt o výměře 87,2 m2 s terasou (14,1 m2) se nachází ve 4. NP ze 4 a je kompletně vybavený. Dům je součástí rezidenčního areálu Tulipa, který s oplocením a 24-hodinovou ostrahou nabízí bezpečné zázemí a klid pro rodiny s dětmi. V komplexu je dětské hřiště a volnočasový prostor s ohništěm pouze pro rezidenty. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s linkou na míru se všemi potřebným spotřebiči (lednička s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba), knihovna, TV, sedačka, stolek, jídelní stůl, židle. V ložnici je skříň, postel s matracemi, poličky. Součástí bytu je dále dětský pokoj se skříní, koupelna s vanou a WC, druhé samostatné WC a technický kout s pračkou. V chodbě je vestavěná skříň, botník a knihovna. K bytu náleží sklep a 1 parkovací místo v podzemní garáži, které jsou v ceně nájmu.

Areál se nachází v klidné části Prahy, v těsném sousedství Modřanské rokle a Kamýckého lesa, hned u domu (za protihlukovou stěnou) je tramvajová a autobusová zastávka Modřanská rokle. V docházkové vzdálenosti jsou dva supermarkety, poliklinika, pošta, a další. Jsou zde školky, školy, mezi nimi renomované alternativní školy jako ZŠ Angel s bilingvním programem, či The English International School Prague.

Výše nájemného je 25.000 Kč, poplatky 2.500 Kč pro 2 osoby (zálohy na elektřinu, vodné/stočné, topení, teplou vodu, domovní poplatky, ostrahu, atd.). Pronájem možný ihned nebo dle domluvy. Vratná kauce ve výši 1 nájmu. V případě zájmu je možné byt i odkoupit do osobního vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449526
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha101
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDModřanská rokle
🚶 80 m (1 min)
PoštaPraha 412
🚘 1 290 m (2 min)
ObchodAlbert
🚶 451 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 638 m (3 min)
RestauraceCorso
🚶 318 m (4 min)
LékárnaScarabeus
🚘 1 428 m (2 min)
Škola
🚶 614 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 355 m (4 min)
Sportoviště
🚶 580 m (7 min)
Hřiště
🚶 256 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.