Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyPolabská, Praha - Čakovice

Rezervováno
Polabská, Praha - ČakoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízím dlouhodobý podnájem v družstevním bytě 2+1 s lodžií, plocha 54 m2, 4.patro bez výtahu, ve zděném domě ze 70.let v Praze 9 Čakovicích, ulice Polabská. Byt je ve velmi klidném domě, čistém a udržovaném všemi nájemníky. V celém domě plastová okna a dům je zateplený.

Cena: 11 500,-Kč (nájem) + 2 600,-Kč (zálohy na služby) + elektřina (cca 800,-Kč) + internet (500,-Kč do konce srpna, koncem roku za 150,-) + v případě zájmu sklep 500,-Kč (k dispozici koncem roku 2019).

Dispozice bytu: 2 neprůchozí pokoje (ložnice, obývák), jídelna + kuchyňský kout + lodžie se vstupem z obývacího pokoje. Oddělené WC a koupelna, obojí zděné po částečné rekonstrukci. Byt je velmi světlý a slunný.

Vybavení: lednička, pračka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, koberce, boiler na ohřev teplé vody v nízkém tarifu (vše ve stáří do 2 let), el.sporák s troubou a se sklokeramickou deskou. Starší šatní skříně, vestavná spíž, vestavná skříň (vše původní vybavení). Další vybavení možné po dohodě. Možnost využívat uzamčenou sušárnu i místnost pro kola a kočárky v uzamčených sklepních prostorách domu.

Okolí: Parkování před domem nebo v těsném okolí bez problémů. Do 50m od domu je zastávka MHD Čakovice, Tesco Expres, lékárna, další různé drobné obchody a restaurace na ulici Cukrovarská v docházkové vzdálenosti, Globus 1,5 km, OC Letňany 2,5 km. Škola, školka, lékař do 15 minut chůze od domu.

Požadavky na podnájemníky: nekuřáci, nehluční, respektující pravidla života v domě, raději bez domácích mazlíčků, kauce 2 měsíční nájmy + 2 zálohy na služby, platba běžného měsíčního nájemného předem, převedení odběru elektřiny na sebe.

Zájemci: napište prosím pár vět o sobě.

Omezení: byt je k dispozici od 15.8.2019. Povolení k podnájmu od bytového družstva mám vystaveno. K ubytování cizích státních příslušníků je třeba dodatečné povolení bytového družstva, o které musím zažádat, což prodlouží dostupnost podnájmu od 1.9.2019 možno i déle.

Prohlídky: ve všedních dnech od 18h., o víkendech po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481682
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.