Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyOstrovského, Praha - Smíchov

Ostrovského, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný byt 1+1 po rekonstrukci v ulici Ostrovského - kompletně vybaven - kuchyň s vestavěnými spotřebiči - mikrovlnná trouba, trouba, elektrická plotna, volně stojící lednice umístěna ve spíži, která je součástí kuchyně. V obývacím pokoji sedací souprava a patro na spaní s matrací 180 x 200 cm, v předsíni malá místnost využívaná jako šatna a samostatné WC. V nově zrekonstruované koupelně vana a pračka se sušičkou. Na všech nových dřevěných oknech instalovány žaluzie, orientace bytu do klidného vnitrobloku - absolutní klid a ticho. V obývací části položena dřevěná prkenná podlaha, v koupelně dlažba, ostatní plochy odolné linoleum s dekorem dlažby. Krásný byt v úplném centru Prahy - metro Anděl 1 min pěší chůze od domu. Poplatky 2500 Kč + elektřina (převod na nájemce). K dispozici ihned.

I offer for rent a nice apartment 1 + 1 after reconstruction in Ostrovského street - fully equipped - kitchen with built-in appliances - microwave, oven, electric hob, free-standing refrigerator located in the pantry, which is part of the kitchen. In the living room there is a sofa and a sleeping floor with a mattress 180 x 200 cm, in the hall a small room used as a dressing room and a separate toilet. The newly renovated bathroom has a bathtub and a washing machine with dryer. Blinds installed on all new wooden windows, orientation of the apartment to a quiet courtyard - absolute peace and quiet. In the living area there is a wooden plank floor, in the bathroom tiles, other surfaces durable linoleum with tiles decor. Beautiful apartment in the very center of Prague - metro Andel 1 min walk from the house. Charges 1400 CZK + electricity (transfer to the tenant). Available November 1st 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536486
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Knížecí
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 53
🚶 288 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 44 m (1 min)
Banka
🚶 114 m (1 min)
RestauraceLotos
🚶 73 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 189 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Na Zatlance
🚶 484 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 724 m (9 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 710 m (9 min)
Hřiště
🚶 318 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.