Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Smíchov

Rezervováno
Plzeňská, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


DOSTUPNÉ OD PROSINCE 2021

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný vybavený byt ve třetím nadzemním podlaží pětipatrového cihlového domu s výtahem. Byt disponuje vysokými stropy a dvoukřídlými dveřmi, prošel celkovou rekonstrukcí (podlahy, okna, dveře) v roce 2015, koupelna se rekonstruovala v roce 2017, WC v roce 2019. V roce 2019 byl byt i kompletně vymalován.

Byt má dva neprůchozí pokoje, prostornou halu spojující oba pokoje s přístupem do koupelny a na WC, kterou lze využít i jako obývací pokoj, chodbu s úložnými prostory a samostatnou kuchyň s oddělenou spíží a balkonem. Obývací pokoj je orientován do ulice s výhledem na Malostranský hřbitov, zbylé do klidného vnitrobloku. K bytu náleží i sklepní kóje.

Součástí vybavení je lednice, pračka, myčka nádobí, sporák a linka vč. základního nádobí a příborů v kuchyni; manželská postel, velká šatní skříň, noční stolky a sekretář v ložnici; rozkládací sedací souprava, jídelní stůl se čtyřmi židlemi a pracovní stůl s kancelářskou židlí v obývacím pokoji.

Byt mají v současné době zařízený nájemníci, kteří si však své věci odstěhují a bude tak možné obnovit původní stav (který vidíte na fotkách).

V domě je nová střecha, optický internet, nově zrekonstruované stoupačky.

Zastávka tramvaje a autobusu do 2 minut od domu, v bezprostřední blízkosti Anděl a veškerá občanská vybavenost.

Nájemné činí 16.900 Kč + 3.600 Kč poplatky + převod elektroměru na nájemníky. Internet v ceně pronájmu. Kauce ve výši 20.000 Kč.

AVAILABLE FROM DECEMBER 2021

We are offering, for long-term rent, a spacious and furnished apartment on the third floor of a five-storey brick building with an elevator. The apartment has high ceilings and double doors and underwent a complete renovation (floors, windows, doors) in 2015. The bathroom was renovated in 2017, toilet in 2019. In 2019, the apartment was completely painted.

The apartment has two separate rooms, a spacious hall connecting both rooms with access to the bathroom and toilet, which can be used as a living room, hallway with storage space and a separate kitchen with a pantry and a balcony. The living room is facing the street, overlooking the Lesser Town Cemetery, the rest of the apartment faces a quiet courtyard. The apartment also has a cellar (for bikes, luggage etc.).

The apartment is equipped with refrigerator, washing machine, dishwasher, stove and counter incl. basic dishes and cutlery in the kitchen; double bed, large wardrobe, bedside tables and cupboard in the bedroom; sofa bed, dining table with four chairs and work desk with office chair in the living room.

The apartment has been decorated by the current tenants, who, however, will move out their stuff with them and it will be possible to restore the original condition (which you can see in the photos).

The house has a new roof, optical internet, newly renovated risers.

Tram and bus stop within 2 minutes from the house, in the immediate vicinity of Andel metro station / shopping centre and all you need (restaurants, cinemas, shops etc.).

The rent is CZK 16,900 + CZK 3,600 fees + transfer of the electricity meter to the new tenants. Internet included in the rental price. Security deposit of CZK 20,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539939
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBertramka
🚶 213 m (3 min)
PoštaPraha 53
🚘 1 698 m (3 min)
ObchodŘeznictví pro pejsky
🚶 129 m (2 min)
BankaErste Bank
🚶 765 m (9 min)
RestauraceLilie
🚶 199 m (2 min)
LékárnaDr.Max
🚘 1 947 m (4 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 356 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 285 m (2 min)
Sportoviště
🚘 2 242 m (6 min)
Hřiště
🚶 189 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.