Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyNa Skalce, Praha - Smíchov

Na Skalce, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu slunný, novo zrekonstruovaný byt 1+kk v ulici Na Skalce v lokalitě Praha 5 – Smíchov. Byt je situovaný v 3.nadzemním podlaží domu, okna do vnitrobloku, o celkové ploše 28 m2. Byt prošel úplnou rekonstrukcí a je pronajímán jako plně zařízený, včetně základního kuchyňského vybavení. K dispozici: dostatek úložných prostor, rozkládací sedací souprava s úložným prostorem, lednice, mikrovlnná trouba, pračka, žehlící prkno, kuchyňské potřeby, atd. Tento reprezentativní byt se nachází naproti sadu „Na Skalce“ a 10 min chůze od nákupního centra Nový Smíchov. Výborná dopravní dostupnost: stanice metra "Anděl - Na Knížecí" 5 min chůze. Měsíčné zálohy za společné domovní služby a spotřebu energií činí 3 200 Kč/ 1 osoba .

Newly renovated apartment 1+kk (28m2) for rent. This stylish apartment is fully furnished with enough storage space, double bed sofa, desk, chairs, microwave, basic kitchen equippment, washing maschine, iron desk, etc. Location Na Skalce is great location very close to city center Andel with beautiful park in front of the door. Shopping center Novy Smichov 10 min walk. Metro station Andel - Na Knizeci 5 min walk. Short term rent is possible.

Additional service fees: 3200 Kč / 1 person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554795
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.