Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyNa Maninách, Praha - Holešovice

Na Maninách, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


K pronájmu nabízím krásný světlý byt v atraktivní lokalitě pražských Holešovic. Byt se nachází v 7. patře novostavby s výtahem. Celková plocha 70 m2 nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkónem, ložnici s balkónem, koupelnu s vanou a pračkou, samostatné WC. Okna i balkóny jsou orientovány do vnitrobloku, který poskytuje naprostý klid a společnou zahradu pro obyvatele domu. V předsíni a ložnici jsou k dispozici kvalitní vestavné skříně. Výborná dostupnost do centra, v blízkosti se nachází potraviny, restaurace a kavárny. Parkovací stání možno dopronajmout za 2000 Kč/měsíc. Poplatky zahrnují zálohy na veškeré energie a služby domu vč. 24h bezpečnostní služby.

Very nice and full of light apartment for rent in attractive district of Prague 7 - Holešovice. Located in 7th floor of newly built apartment house with elevator. Area of 70 sqm offers spacious living room with balcony, bedroom with balcony, bathroom equipped with a tub and washing machine, separate WC. Windows as well as both balconies are oriented to the courtyard which provides quiet and common garden. Entrance hall and bedroom are equipped with built-in wardrobe. Great accessibility to city centre, restaurants and shops in direct vicinity. Possibility to rent a parking place for 2000 CZK/month. Charges include all energies as well as services (incl. 24h security).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564045
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 6. 2019
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.