Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyK Náhonu, Praha - Hloubětín

K Náhonu, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 550 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajmu velmi krásný a prosvětlený byt 2+kk 59 m² + 1 garážové stání dole v domě v uzavřené rezidenci Kejřův mlýn, Praha 9 – Hloubětín, cihlový dům, lodžie, metro Hloubětín.

Rezidence Kejřův mlýn se nachází na místě původního mlýnu, jehož jedna budova a vstupní brána byly citlivě zrekonstruovány a nyní tvoří romantickou atmosféru a elegantní vstup do areálu. Komorní areál se skládá z této historické budovy a několika třípatrových novostaveb z roku 2009, příjemných společných prostor a dětského hřiště. Rezidence je oplocená, s kamerovým systémem, 24/7 recepcí, která poskytuje služby nejen hlídání budovy, ale i například převzetí pošty.

Byt o užitkové rozloze 55 m² + lodžie 4 m² se nachází v 1. patře (2. NP z 3 NP), samozřejmě s výtahem. Velká okna po celé délce vnější zdi a lodžie směřují na západ/severozápad, což zajišťuje slunce od dopoledne až do večera. Byt má bezpečnostní dveře, je kompletně vybaven a zařízen, u vstupu je vestavěná skříň se zrcadlovými dveřmi, na WC si pánové mohou užívat pisoár, obývací pokoj s koženou pohovkou a TV, kuchyň je včetně vestavěné lednice, myčky, sklokeramické desky, trouby a mikrovlnné trouby, ložnice s postelí a velkou zrcadlovou skříní, na níž navazuje koupelna s vanou i sprchou a automatickou pračkou. V současnosti je nasmlouvané i internetové připojení.

Byt se nachází v žádané lokalitě Hloubětín, autem 10 min od Karlína. 10-minutovou chůzí se dostanete od domu na metro stanice „Hloubětín“. Dostupnost centra města zajišťují jak tramvajové linky 8, 16, 25 a 52 ze zastávky „Nademlejnská“ nebo „Starý Hloubětín“, tak i autobusy a metro. Přímé noční linky tramvaje z centra města až k domu.

Stačí vyjít z domu (minuta chůze) a můžete relaxovat jízdou na kole či bruslích po nové cyklostezce. Kousek od areálu je také nově vybudované přírodní koupaliště a odbahněný rybník s pěkným parkem, lesík, venkovní fitness stezka, množství dětských hřišť, dětský hrad, či herničky pro děti. Velkou výhodou je široká nabídka služeb přímo v místě výstavby počínaje dvěma školkami, posilovnou, restaurací, benzínkou a automyčkou a nedalekými obchody.

Nájem 20.000,- Kč/měs. splatný předem.

+ Současné měsíční zálohy za služby za byt 5.550,- Kč/měs. (elektřina, vytápění, vodné, stočné, ostraha, recepce, garážové stání, úklid společných prostor, pojištění. Každoročně zúčtovatelné).

K nastěhování okamžitě.

Požadavky:

- dlouhodobý nájem, (min. smlouva rok, ale reálný předpoklad několikaletý nájem);

- kauce 2 měsíce;

- nekuřák.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570706
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 8. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.