Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyNáplavní, Praha - Nové Město

Náplavní, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Pronajímá se prostorný nezařízený byt v centru Prahy v dispozici 3+kk o celkové rozloze 92 m2 plus 2. komora. Byt se nachází v 3. nadzemním podlaží (2. patře) cihlového činžovního domu. Byt je po celkové rekonstrukci a kromě 3 pokojů a plně vybaveného kuchyňského koutu zahrnuje ještě koupelnu, záchod, předsíň, komoru a prostor pro pračku a sušičku plus již zmíněnou druhou komoru umístěnou přes chodbu. V pokojích jsou podlahy z dubových parket, koupelna, záchod a předsíň mají podlahy dlážděné. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. S nájmem se měsíčně platí záloha na domovní služby 1000 Kč/osobu, spotřebu plynu a elektřiny si hradí nájemce sám.

Renting unfurnished apartment 3 + kk in Prague center with a total area of 92 m2 plus 2nd chamber. The apartment is located on the 3rd floor of apartment building and it is after complete reconstruction. In addition to 3 rooms and fully equipped kitchenette apartment includes bathroom, toilet, hall, storage room and space for washing machine and dryer plus the aforementioned second chamber located across the hallway. The rooms have oak parquet floors, bathroom, toilet and hallway have tiled floors. Heating is solved by gas boiler. Monthly deposit for building services CZK 1000 CZK/ person, gas and electricity consumption is paid by the tenant himself.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578720
Dispozice3+kk
Dostupné od16. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha92
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.