Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 158 m² bez realitkyK Vystrkovu, Praha - Modřany

Rezervováno
K Vystrkovu, Praha - ModřanyVýtah • Garáž
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím Vám k pronájmu luxusní, slunný byt 3+kk/B + terasa v novostavbě Rezidence Modřanka, ul. K Vystrkovu, pár kroků od přírody, pár zastávek od centra. Byt o velikosti 88,5 m2 + 1x balkon o velikosti 9,8 m2, 9 m2 + terasa o velikosti 60,9 + garážové stání + sklep. Byt se nachází v 6. patře a je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, koupelnou s vanou, umyvadlem, toaletou. Na podlahách je dřevěná podlaha, v předsíni a koupelně je keramická dlažba. U domu je dětské hřiště, klidné posezení ve vnitrobloku. Přímo před rezidencí je autobusová zastávka Cukrovar Modřany, 5 min. dochozí vzdálenosti tramvaj a vlak. Ve vzdálenosti 10 min. autem obchodní centrum Novodvorská Plaza. Byt je možné po dohodě zařídit nábytkem. Sportovní vyžití v okolí, Žluté Lázně, bazén Podolí. In - line brusle. Krásný výhled na řeku Vltavu.

I would like to offer for rent a luxury and sunny apartment (3 + kk/B) with a beautiful terrace. It is located in the newly constructed Residence Modranka in a sought-after area of Modrany, which is only in a few stops from the city centre. The size of the apartment is 88,5 m2 + balcony 9.8 m2 + terrace 60.9 m2 + garage + cellar. It is located on the sixth floor. The balcony faces a green and well-tended courtyard. In the courtyard, there is a children’s playground; it is a nice place to hang out with friends. The apartment has a fitted kitchen with ceramic hob and electric oven, bathroom with a tub, a sink and a toilet. The apartment has laminated wooden floors; the bathroom floors are made of ceramic tiles. If needed, the apartment can be furnished.

There is a bus stop “Cukrovar Modřany” right in front of the Residence. The tram stop is a five-minute walk away. The shopping mall “Novodvorská Plaza” is a ten-minute drive

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581369
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 11. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha158
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.