Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyBílinská, Praha - Prosek

Bílinská, Praha - ProsekMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 950 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Pronájem krásného plně vybaveného bytu 3+kk, 60 m² k dlouhodobému pronájmu

K dlouhodobému pronájmu jako vlastníci nabízíme plně vybavený byt o dispozici 3+kk s lodžií v 2.NP v oblíbené lokalitě Praha – Prosek. Byt má celkovou výměru 60 m2 včetně zasklené lodžie s výhledem do zeleně a náleží k němu komora umístěná přímo naproti bytu. Byt prošel v roce 2012 stavebními úpravami (změna dispozic, nová koupelna s WC, bezpečnostní dveře, nové podlahové krytiny, kuchá. linka se spotřebiči, nové vnitř. tech. rozvody).

Byt se pronajímá plně vybavený (viz foto). Kuchyně je vybavená myčkou, zcela novou troubou, lednicí, plynovým sporákem, mikrovlnou troubou a rozkládacím jídelním stolem se židlemi. Obývací pokoj je zařízený pohovkou, křeslem, TV sestavou, knihovnou a menším stolkem. Menší pokoj nyní užívaný jako ložnice je vybaven manželskou postelí a šatní skříní. Ve větším pokoji je velká vestavěná skříň, postel a komoda. Pokoje jsou neprůchozí. Nadstandardně velká koupelna je spojená s WC a najdeme zde vanu, umyvadlo se zrcadlem a skříňkou, pračku a sušičku. V bytě je vysavač, žehlící prkno a další běžné vybavení. Vysokorychlostní internet od UPC.

Bytový dům je po zásadní rekonstrukci (zateplení, okna z roku 2014, nový výtah a úplně nový vchod se zvonky a kamerou). Dům je naprosto klidný s bezproblémovými sousedskými vztahy a fungující správou. Okolí domu je rovněž velmi tiché odpovídající umístění mimo hlavní silnice.

Vynikající poloha. Centrum je v dosahu 14 minut jízdy metrem. Metro Střížkov je vzdálené 600 m od domu. Nejbližší autobusová zastávka je 350 m od bytu. Parkování je možné před domem či na hlídaném parkovišti 5 minut od domu.

V bezprostřední blízkosti je ZŠ, MŠ a Lidl stejně jako několik sportovišť a dětských hřišť. V docházkové vzdálenosti jsou další nákupní možnosti, restaurace, poliklinika, či lékárna. Plus je také velké množství zeleně v okolí bytu včetně parku Přátelství s mnoha vodními plochami.

V bytě se bude dobře bydlet rodině či mladé dvojici. Preferujeme nekuřáky a zájemce bez domácích mazlíčků.

Cena pronájmu je 13.950,- Kč. Měsíční zúčtovatelné zálohy jsou ve výši 4.000, - Kč bez internetu (3 osoby). Elektřina a plyn se převádí na nájemce (měsíční zálohy 850,- Kč). Vratná kauce ve výši dvou nájmů.

Byt volný ihned. Osobní prohlídka po dohodě možná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595829
Dispozice3+kk
Dostupné od23. 12. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 5 minut pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDMadlina
🚶 403 m (5 min)
PoštaPraha 9
🚶 786 m (9 min)
Obchod
🚶 267 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 724 m (9 min)
RestauraceGusto Giusto
🚶 609 m (7 min)
LékárnaLékárna Královka
🚶 408 m (5 min)
ŠkolaZŠ Litvínovská 500
🚶 201 m (2 min)
Mateřská školaDětské centrum Paprsek
🚶 129 m (2 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚶 362 m (4 min)
Hřiště
🚶 174 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.