Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBrdlíkova, Praha - Motol

Brdlíkova, Praha - MotolMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné11 400 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce14 900 Kč


Nabízím k nájmu pro maximálně 2 osoby příjemně situovaný světlý byt 2+kk (původně 1+1), s velkou lodžií a jedinečným výhledem do zeleně v nízkém cihlovém domě v klidné části Prahy 5 - Motola.

Nájemní doba je stanovena na 1 rok s možností případného prodloužení dle aktuální situace a dohody. Maximální celková doba pronájmu však bude činit 2 roky (rodinné důvody). Měsíční náklady na služby činí cca 3.500,- Kč. V ceně nájmu je zahrnuto kvalitní internetové připojení.

Celková užitná plocha bytu činí 45,6 m2, k bytu náleží lodžie o velikosti 6,6 m2 orientovaná na jih směrem k lesoparku. Součástí bytu je praktická komora a také šatna. V případě zájmu je v domě dále možnost užívání velkého sklepa (6 m2) s vlastním oknem za poplatek.

Byt je v původním udržovaném stavu. Aktuálně provedena výmalba bytu a rekonstrukce koupelny a toalety. Byt je kompletně vybaven (starší kuchyňská linka, pračka, chladnička, mikrovlnná trouba, LED TV, repro, konferenční stolek, komody, skříně a skříňky). V koupelně se nachází nová vana, toaleta je umístěna samostatně. Topení a ohřev vody zajišťuje vlastní moderní plynový kotel s regulací termostatem a velmi nízkými náklady na spotřebu.

Dům je situován u lesoparku v klidné části Motola, v bohaté zeleni, což umocňuje kvalitu zdejšího bydlení a trávení volného času. V dostupné vzdálenosti od domu se nachází přírodní park Košíře – Motol, parky Poštovka a Cibulka, golfové hřiště, motolské rybníky s koupalištěm, nedaleký multifunkční park Ladronka, obora Hvězda atd. Možnost bezproblémového parkování je přímo před domem s přímým dohledem na vůz z lodžie bytu.

Místo se vyznačuje výbornou dopravní obslužností (autobus a tramvaj 3 minuty chůze od domu, metro cca 10 minut od domu). V lokalitě je k dispozici 3x mateřská školka, škola, plavecký bazén a 2 prestižní nemocnice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu613436
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceExteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Homolka
🚶 293 m (4 min)
PoštaPraha 56
🚘 2 822 m (6 min)
ObchodVečerka
🚶 430 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 122 m (4 min)
RestauracePizzeria Justina
🚶 382 m (5 min)
Lékárna
🚶 548 m (7 min)
Škola
🚶 752 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 3 461 m (10 min)
SportovištěGreyhound Park Motol
🚶 663 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 667 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.