Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyU Zeměpisného ústavu, Praha - Bubeneč

U Zeměpisného ústavu, Praha - BubenečMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 500 Kč


Nově zrekonstruovaný byt v historickém domě v Bubenči, Praha 6.

Byt je v klidném prostředí prestižní pražské rezidenční čtvrti s několika přírodními parky v těsné blízkosti (Stromovka a Divoká Šárka) ideální pro běhání nebo na kolo. Byt je v klidné ulici a má velmi dobré dopravní spojení do centra města. Stanice tramvají a metra „A“ Hradčanská a Dejvická jsou v docházkové pěší vzdálenosti cca 10 min.

Parkování je možné před domem. V blízkosti je veškeré občanské vybavení pro příjemný život, několik výborných restaurací (francouzská, řecká, vietnamská, italská, libanonská, japonská, klasické i moderní české), kavárny, bistra, obchody, tenisové kurty, wellnes centrum.

Byt má 3 pokoje (ložnici se zimní zahradou, druhou ložnici/ob. pokoj a další pokoj s novým plně vybaveným kuchyňským koutem), má prostornou chodbu, samostatnou toaletu a koupelnu a množství úložných prostor. V ložnicích jsou na podlaze historické renovované dubové parkety. Do bytu je přiveden vysokorychlostní internet (500 Mb/s) a kabelová televize. Byt byl aktuálně zrekonstruován a je vhodný pro náročného single nájemníka, dvojici nebo dvojici s dítětem.

Kontakt: sturm@email.cz

A newly remodelled spacious flat in a historical house in Bubenec Prague 6.

The flat is located in a peaceful location of a prestigious Prague residential suburb with a number of nature parks in vicinity (Stromovka and Divoka Sarka) ideal for jogging or biking. The flat is in a very quiet street with an excellent public transport connection to the city centre. Tram and metro stations “Hradcanska” and “Dejvicka” are within a walking distance some 10 min.

Parking is possible in front of a house. The location offers a variety of acclaimed restaurants (incl. French, Greek, Vietnamese, Italian, Lebanese, and Japanese, traditional as well as modern Czech), cafes, shops, a tennis club, and a wellness centre.

The flat has 3 rooms (a spacious master bedroom with a sun room, another bedroom/living room, and a room with a new modern kitchen), a separate toilet, a bathroom and plenty of storage room. There is a high speed internet connection (500 Mb/s) and a cable TV available. The flat is newly remodelled in 2020 and is suitable for a single tenant, a couple or a couple with a child.

Contact: sturm@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu617574
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDRooseveltova
🚶 156 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚶 831 m (10 min)
ObchodLichtenbergovo pekařství
🚶 175 m (2 min)
BankaWüstenrot stavební spořitelna
🚶 319 m (4 min)
RestauraceRestaurace Na Urale
🚶 131 m (2 min)
LékárnaBENU
🚶 514 m (6 min)
Škola
🚶 204 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 299 m (4 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 546 m (7 min)
Hřiště
🚶 120 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.