Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyK Louži, Praha - Vršovice

K Louži, Praha - VršoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízíme hezký, slunný byt 2 + kk, zrekonstruovaný, nově vymalovaný, o ploše 45 m2 v lokalitě Praha 10 – Vršovice. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem a nabízí se nezařízený. Moderní kuchyňská linka vybavená spotřebiči – plynový sporák s elektrickou troubou, myčka na nádobí, digestoř. Starsi lednice. Kuchyňská linka je vybudovaná v prostorné předsíni, oba pokoje jsou samostatné a neprůchozí. Zděné jádro s proskleným sprchovým koutem, toaleta zvlášť. Úložné prostory – v bytě komora s policemi, v domě sklepní kóje. Na podlahách jsou parkety, plovoucí podlaha, dlažba. Topení ústřední. Výhled z obývacího pokoje do ulice s parkem a z ložnice do klidného vnitrobloku. Zaveden kabel UPC. Parkování na ulici před domem. Dobře dostupná lokalita – tram, bus, vlak. V okolí veškerá občanská vybavenost. Byt je volný ihned.

A cozy, sunny apartment 2 bedrooms and a kitchen, renovated, walls newly painted, 45 sqm in Prague 10 - Vršovice. The apartment is located on the 3rd floor of a brick building with an elevator and is offered unfurnished. Modern kitchen equipped with appliances - gas stove with electric oven, dishwasher, hood. Older fridge - you can use or we remove it. The kitchen is built in a spacious hall, both bedrooms are separate and impassable. Bathroom with glassdoor shower, separate toilet. Storage space - in the apartment a storage mini room with shelves, in the house a cellar and a cage for bikes. The floors are parquet, hardwood flooring, tiles. Central heating. View from the living room to the street with a park and from the bedroom to a quiet courtyard with trees. UPC cable available. Parking on the street in front of the house. Well accessible location - tram, bus, train. In the vicinity of all civic amenities. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630869
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 10. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKoh-i-noor
🚶 70 m (1 min)
PoštaPraha 101
🚶 533 m (6 min)
ObchodTesco Expres
🚶 84 m (1 min)
BankaFio, Praha Moskevská
🚶 444 m (5 min)
RestauraceČeská Krčma
🚶 34 m (0 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 552 m (7 min)
ŠkolaGymnázium Přípotoční
🚶 608 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 270 m (3 min)
Sportoviště
🚶 157 m (2 min)
Hřiště
🚶 280 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.